Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a korosztályomnak nem jövök be egyáltalán, meg a pár évvel idősebbeknek sem akkor összejöjjek egy 30 (5) -40-50 évessel?
mert sajnos az a roh@dt nagy észrevételem,hogy nem jövök be csak a sokkal idősebbeknek ami fogalmam sincs,hogy miért.. de hát ez van.
Más is van ezzel így?
Ti mit csináltok?
/L
Szia!
Nyugi, tetszeni fogsz a korodbelieknek is. Biztosan nem ismersz annyit, hogy kijelenthesd nem tetszel nekik.
Aki olyan, mint én, tehát csak az idősebbeket szereti, az egyáltalán nem azért szereti, mert csak neki tetszik.
Szóval felnőtt ember vagy, nem szólhatok bele a dolgaidba,meg egyébként sem, de ha elfogadod a tanácsomat, csak azzal legyél együtt, akit önmagáért szeretsz, nem azért, ahogy rád néz :) 22/N
Miért tudjam?
Komolyan már olyan szinten vagyok magányos, hogy nem érdekel hány éves csak szeressen már valaki.
Bemásolom mégegyszer és utoljára :
"Nem akarok net-ről kapcsolatot már egyszer pórul jártam
De nem is emiatt írtam ki a kérdést."
Az minek kéne?
Egyszerűen csak a 30-tól az idősebb bácsiig bejövök mindegyiknek , és volt köztük olyan is aki nem nézett ki rosszul. Szóval nem volt olyan pedófeje.
A korombeliek meg mintha átnéznének rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!