Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fontos! Most mit csináljak? Megőrülök!
Smároltam a haverommal még hónapokkal ezelőtt,és azóta olyan fura a barátságunk. Lehet én nem foglalkozok vele sokat..vagy legalábbis nem mutatom ki. Odajön,köszön a discoban,meg nagyon szokott nézni,ha mással van akkor is,és megkérdeztem tőle szombaton a discoban,hogy neki jelentett e vmit az a csók,mire mondta,hogy: "Háát..nem. Csak úgy adtam." Hát itt lefagytam. Hogy lehet megcsókolni csak úgy vkit? Mindig kérdezi miért nem mentem oda hozzá,meg egy helyről jöttünk szombaton,csak másik vonattal,erre ő: Felismertél?Miért nem jöttél oda? Egy vonattal mentünk? Kikkel voltál? Mit csináltál ott?" - Mindent tudni akar. Aztán kérdezte hogy nekem jelentett e vmit. Nem mondtam el neki hogy gen,azt mondtam hogy Nem nagyon. Erre ő: Nem nagyon? Hogy érted hogy nagyon? Szóval próbálta kiszedni belőlem,de nem mondtam el neki. Meg hogy akarok e tőle vmit? Ezt is kérdezte. Most mit csináljak? Meg bnőmnek is mondta hogy nem tetszem neki,nekem azt hogy igen,de mindkettőnknek mondta,hogy most nem kell neki senki.
16L / 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!