Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnák megismerkedni vele?
Társkereső oldalon találtam egy lány nem tudom hogy de a képei alapján egyből beleszerettem.
Később megtaláltam iwiw-en is és láttom ott fent van az MSN címe szerintetek felvegyem vagy ez nagyon rámenőség lenne előbb az oldalon írjak neki levelet hogy tetszik és hasonlók?
Mit írhatnék abba a levélbe?
Ha szó nélkül felveszed msnre vagy írsz neki, akkor úgy érezheti hogy bemasírozol a magánéletében. Legalábbis ha ezeket az adatokat nem adta meg a társkeresőn, akkor annak oka van.
Ergo azt tanácsolom, hogy ott írj neki először egy normális levelet, ha bejössz neki, akkor úgyis visszaír, és akkor már teljesen nyugodtan rákérdezhetsz az elérhetőségeire. Ha meg nem ír vissza, vagy nem akarja ezeket megadni, akkor fogadd el, egyébként csak ronthatsz a helyzeten.
(például ha egyébként szimpatikus lennél, de úgy kezded, hogy felveszed msnen, anélkül hogy rákérdeztél volna a társkeresőn az adataira, akkor úgy érezheti, hogy nyomoztál az után amit ő direkt nem adott meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!