Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Januárban szakitottunk, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Januárban szakitottunk, most az exbarátom összeköltözött az uj barátnöjével a szomszédomba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmit. Mit csinálnál? Miért kérdés ez? Mit akarnál csinálni, amire önigazolást kérsz tőlünk?

Mi közötök van még egymáshoz, hogy most felteszed ezt a kérdést?

25/f

2009. márc. 14. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha köszön, köszönj vissza.
2009. márc. 14. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Húúúú gondolom rosszul esett. Sztem ne csinálj semmit, mintha régi barátok lennétek.
2009. márc. 14. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
hasoloba volt részem.ugy tettem mintha nem érdekelne mutattam hogy le van sz....va közbe belülről meg majd megbolondultam.eltelt 3 honap igy mire a srác integetgetett meg ilyenek.de akkorse foglalkoztam vele.lezárt dolog ami még fáj,de ne törödj vele!ha mutatod a fájdalmad még szadulni is fogják az érzelmeidet direkt!
2009. márc. 14. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de januárban szakítottatok és máris van egy új barátnője akivel ráadásul össze is költözött??? Nem lehetett vmi komoly kapcsolat, ha egyből lett barátnője. Tudom sokan az egyik kapcsolat miatt egy másikba "menekülnek", de én nem költöznék akkor sem össze vele. furcsa kérdés de már semmi közöd hozzá.
2009. márc. 14. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:

pont a szomszédságodba költözött? ez azért furcsa....

Semmit nem tudsz csinálni, ne mutatsd ki az érzelmeid, ne bambulj utánuk. Engem is zavarna, de tudni kell viselkedni. Fel a fejjel!

2009. márc. 14. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!