Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor kell azt mondani, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell azt mondani, hogy vege?

Figyelt kérdés
Tobb,mint 2 eve elek parkapcsolatban,fel eve megkerte a parom a kezem es egy ev mulva akarunk osszehazasodni.DE,nem vagyok biztos benne,hogy ez jo dontes.Nagyon sokat veszekszunk es sokszor nem birjuk elviselni a masikat.De viszont,ha joba vagyunk,akkor imadjuk egymast.Tudom,hogy minden kapcsolatban vannak vitak,de szerintem ez mar sok.Nem szeretnem igy leelni az eletemet,de ha arra gondolok,hogy nelkule folytassam,akkor ugy erzem vege a vilagnak.Amugy altalaban o a hibas es mindig megigeri,hogy nem lesz tobbet ilyen hulye es nem fog ok nelkul veszekedni velem,de nem tudja betartani.
2011. máj. 22. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell feltétlenül véget vetni neki. Csak mondd el neki őszintén a gondodat, és hogy emiatt te még korainak tartod a házasságot, nem vagy biztos magadban. Ha érdekli, akkor fogtok tudni változtatni... közösen, nem a másikat hibáztatva. (Mert akárhogy ő kezdi a vitát, remélem tudod, hogy a kapcsolat milyensége két emberen múlik!)
2011. máj. 22. 09:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Addig nem fogsz tudni nélküle élni, amíg nem találsz egy nála jóképűbb srácot. Viszont addig boldogtalan leszel.
2011. máj. 22. 09:58
 3/10 napietus ***** válasza:

próbáld meg megértetni vele, hogy Te szereted, és szeretnél a felesége lenni, de ehhez neki is tennie kell. a nézeteltéréseket meg lehet értelmes ember módjára is beszélni, nem kell rögtön veszekedni. érttesd meg vele, hogy ha valami nem tetszik neki, nyugodtan elmondhatja Neked, nem sértődsz meg és találtok megoldást, de a sok veszekedés Téged fáraszt, ráadásul nem is célravezető :)

ha értelmes, megérti. ha nem, ne menj hozzá. nem lesz különb férj, mint amilyen vőlegény.

2011. máj. 22. 10:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy rajtam is sokminden mulik,de elkepesztoen sokat teszek meg a kapcsolatunkert,o pedig termeszetesnek tartja,hogy vagyok neki.Abban is biztos,hogy ugyis megbocsatok,ha megbant.Mar sokszor elmondtam neki mit gondolok,egy-ket honapig oke minden,aztan pedig ujra 'megbolondul'-ezt o szokta mondani.Mar adtam sok utolso eselyt neki,de akkor se valtozik meg.
2011. máj. 22. 10:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy ha kétségeid vannak, akkor inkább várjatok még. Ha nem a körülményekben van a gond, hanem a ti érzelmi viszonyotokban, akkor fontoljátok meg, hogy fog e változni valami.
2011. máj. 22. 10:21
 6/10 napietus ***** válasza:
nézd csak meg ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__18.. ott leírtam, véleményem szerint mi az, ami mindenképpen kell a jó házassághoz. gondold át, ezek megvannak-e. ha igen, apróságokon át lehet lendülni, de ha nem, én elgondolkoznék...
2011. máj. 22. 10:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Döntsd el mi neked a fontosabb? A saját boldogságod vagy egy döcögős párkapcsolat?

Mondd meg a párodnak, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel, mi tenne boldoggá, aztán ő is mondja el, beszéljétek meg, a konfliktusokat is le kell ülni megtárgyalni.

2011. máj. 22. 11:13
 8/10 Babul válasza:
Beszélj vele nyíltan,különben sose lesz nektek jól működő kapcsolatotok.Ez az alapja,legyél őszinte
2011. máj. 22. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
A vitákat is túl lehet élni, de próbáld elkerülni ezeket a hibákat, s üljetek le ketten valahova, ahol csak ketten vagytok, s beszéljétek meg, hogy könnyebb legyen a kettőtök kapcsolata, mert, ha imádjátok egymást, akkor nem kellene csak úgy el dobnod őt.
2011. máj. 24. 19:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,remelem sikerul megoldanunk a problemainkat.
2011. máj. 25. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!