Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak? Hozzam rendbe a jelenlegi életem, vagy váljak el a férjemtől, hátha jobb jön?
3 éve vagyok házas, és 10 éve vagyok együtt férjemmel. A problémánk már régóta jelen van az életünkben, s ezen a lassan egy éves fiacskám se segített túllendülni (tévedés, nem a probléma megoldása miatt szültem a babát), sőt..
Kapcsolatunk elején még minden rendben volt, dúlt a szerelem, figyelt rám. Persze minden kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb összezördülések, ez alól mi se voltunk kivétel. Valahogy mégis túl lettünk rajta, megoldottuk.
Az utóbbi időben viszont rendszeres lett a veszekedés - mindenféle apróságon, még ha segítek neki, az is baj -, és ahelyett, hogy leülnénk megbeszélni, ő inkább elmegy itthonról... Nem kapok se szeretetet, se törődést, a babával is csak én foglalkozom, míg ő vígan szórakozik. Kimarad minden itthoni munkából, rám marad minden... Az én életem csak a baba körül forog, egy éve el sem tudok menni itthonról másokkal találkozni, vagy egy fodrászhoz se jutok el, témám sincs már miről beszélni, csak a fiamról. Férjem nem képes vigyázni a kicsire, mert "az az én dolgom". Megkérni, hogy segítsen nem lehet, mert abból mindig csak vita lett. Pedig ő is akarta a kicsit.
A munkahelyi feszkót is rajtam vezeti le, én már egy idegroncs vagyok, minden héten kisírom magam miatta. Szeretem, de most már megfogalmazódik bennem a gondolat, hogy tovább lépek, mert én nem ezt érdemlem. A szexuális életünk is katasztrofális.... ha jó kedve van, akkor egy héten 1x összejön, és az is 3 perc, fel sem izgat, durr bele azt én már el is vagyok felejtve...
Én sok szeretetre, figyelemre és gondoskodásra vágyom, hiszen ezt tudom én is nyújtani, még többet is. Tőle viszont már nem kapom meg... próbálom vele megbeszélni a dolgokat, de sikertelenül. Most 2 napig nem szabad hozzászólnom, mert kértem ne engem bántson lelkileg, ha valami munkahelyi baja van.... azóta levegőnek néz, ma este elment kocsmázni.
Nagyvonalakban ennyi.
Rendbe lehet vajon hozni, vagy lépjek tovább a saját és kisfiam érdekében?
Én 24 ő 30 éves.
Beszélj vele ha nem látja, hogy mekkora kincs van a birtokába akkor csak sajnálni tudom.
Habár az ember csak akkor tudja igazán értékelni a dolgokat ha már elveszítette.
Ha látja, hogy elveszíthet akkor valószínű összekapja magát.
22f
11.43 - még ha hízott is a kérdező (ami nem is biztos) azt sem lustaságból, hanyagságból tette, hanem a közös gyerek következményeként, nem tehet róla (vannak hízékony, nehezen fogyó alkatok,ezt nem az ember választja, ahogy olyan is van, akin meg se látszik) - és ez se (lenne) mentség a férj viselkedésére.
Amúgy ilyen férj mellett én azt is megérteném,ha bánatában enne... Aki nem bírja ki, hogy csak néha menjen kocsmába (nem azt mondom, hogy soha, de amikor a nő is szórakozhat valamilyen formában) az ne házasodjon, alapítson családot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!