Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány okos az zavar titeket, vagy inkább tetszik?
Figyelt kérdés
Úgy értem mondjuk jóval okosabb az átlagnál, és valószínűleg tőletek is.2011. máj. 21. 15:57
31/34 A kérdező kommentje:
De amúgy ez hogy jön ide, most komolyan??
2011. máj. 21. 22:53
32/34 anonim válasza:
Egy igazán okos nő még ha tudja is magáról, hogy több esze van mint a pasinak, soha nem érezteti. Én alapvetően okosabb, műveltebb, olvasottabb vagyok egy átlag nőnél, de mindig igyekeztem kicsit butácskábbnak tűnni, pont mert a férfiakat meg kell hagyni abban az illúzióban, hogy ők az okosabbak, másképp nem működik a kapcsolat.
25 N
33/34 anonim válasza:
Az utolsóval nem értek egyet. Ha hülyébb akarok lenni másnál, akkor nálam okosabbat keresek, de hogy tudatosan hülyének tettessem magam. Akkor inkább vénlány maradok..
34/34 anonim válasza:
Pesti marhaság...az a túl okos nagymamád az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!