Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány okos az zavar titeket, vagy inkább tetszik?
És azzal sem függ össze,hogy hány emberrel fekszik össze, ez inkább erkölcs, nem ész kérdése.
Az okoskodáshoz végképp semmi köze. Azt már alig merem megjegyezni, hogy okoskodni szerintem a kifejezetten hülyék szoktak, nem pedig az okosak.
nekem nagyon bejön :)
sjanos az ostobákat nem bírom elviselni :S
viszont ha valaki szellemileg minimum azona szinten van mint én, vagy ne adj isten magasabban az hihetetlen imponáló nekem :)
nem vagyok irigy, sértődős típus, szóval az egyáltalán nem zavar ha nálam is okosabb a lány, inkább pozitívum ez a szememben :)
miért, te ilyen vagy? :)
25/F
"... és valószínűleg tőletek is." Egó az van, de azért a nyelvtan nem megy annyira neki...
hmm???
Amúgy ezt a tőleteket nem úgy értem, h az itt lévő embereknél mind, hanem egy konkrét illetőnél. Lehet, hogy inkább egyes számban kellett volna megfogalmaznom: Zavar téged, ha egy lány okos, vagy inkább tetszik? Úgy értem okosabb az átlagnál, és valószínűleg nálad is.
hagyjad, a grammar nazi-k sose fogják felfogni, hogy az intelligencia és a helyesírási szótár kívülről fújása nem függ olyan szorosan össze mint ahogy ők azt szeretnék...
az ego-ról meg csak annyit, hogy az álszerénység pont ugyan olyan rossz, mint a nagyképűség, ergo ha valaki tisztában van a saját kvalitásaival az hagy ne legyen már bűn...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!