Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
- Merre vannak azok a Nők, akik tényleg nem a lóvéra mennek, hanem magát az embert szeretnék megismerni?
Figyelt kérdés
Nekem van biztos anyagi egzisztenciám, lakásom és autóm.
De sajnos, akikkel eddig találkoztam, azok a lóvéra mentek. Eleinte persze, azt a marketing szöveget akarják Veled elhitetni, hogy Nekik nem számít a pénz...
De, sajnos ez nem igaz! :(
Már, azért nem járok autóval sem, hogy hátha így ráakadok valami normális Nőre. De, eddig még nem sok sikerrel... :(
2011. máj. 21. 14:46
21/23 anonim válasza:
Baráti társaságokban, hobbi közben a legjobb az ismerkedés. Keress olyan hobbit ahol lányok is vannak, akikkel lehet beszélgetni. Vagy bármilyen csoportos dolog. Pl tánctanfolyam hülyén hangzik, de jól lehet ismerkedni ;) Vagy valamilyen olvasókör, ahol műveltebb hölgyek is vannak. Ők kevésbé pénzéhesek általában.
22/23 anonim válasza:
"De, sajnos csak az olyan Hölgyeket találom meg és találnak meg, akik vagy a pénzre vagy a külsőre mennek."
Ez nem meglepő, mert az a nagy helyzet, h másmilyen nincs is. Hiába tagadják, ezeken kívül egy nőnek se számít semmi.
23/23 anonim válasza:
Ha van pénzed, és külsőd, vagy legalább az egyik ezek közül, akkor utána megismerik a belsődet is. Szerintem úgy van ez, hogy lehet jóképű nekik a férfi, viszont ha bunkó akkor kiesik a rostán. Ellenben lehet jófej ha nem jóképű, kiesik a rostán. Nehéz ügy ez. Kell valami amiben kiemelkedsz a többi hasonló "vetélytársad" közül. Hogy ez a pénzed mennyisége vagy a kidolgozott tested, az mindegy. A lényeg h többet kell nyújtanod mint más tud. Örülj nek hogy van pénzed, hódíts azzal. Más azzal sem tud (pl én sem). (24/f) Jah és ha netalántán írna valaki hogy "a belső a fontos" annak szívesen leírom pm-ben hogy miért nincs ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!