Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » - Merre vannak azok a Nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

- Merre vannak azok a Nők, akik tényleg nem a lóvéra mennek, hanem magát az embert szeretnék megismerni?

Figyelt kérdés

Nekem van biztos anyagi egzisztenciám, lakásom és autóm.

De sajnos, akikkel eddig találkoztam, azok a lóvéra mentek. Eleinte persze, azt a marketing szöveget akarják Veled elhitetni, hogy Nekik nem számít a pénz...

De, sajnos ez nem igaz! :(

Már, azért nem járok autóval sem, hogy hátha így ráakadok valami normális Nőre. De, eddig még nem sok sikerrel... :(

2011. máj. 21. 14:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
templomban a kórusban énekelnek!
2011. máj. 21. 14:48
 2/23 szamóca.. ***** válasza:
85%

én itt vagyok.

nem érdekel a pénz.

helyette érdekel rengeteg más olyan dolog, amit még nehezebb teljesíteni háhááá:D

beleértve a kinézetet is, csak hogy bemocskoljam magam.

2011. máj. 21. 14:52
 3/23 anonim ***** válasza:
75%

"Már, azért nem járok autóval sem, hogy hátha így ráakadok valami normális Nőre"

Azért nem jársz autóval hogy normális nőre találj??

Meg kell mondjam, vannak furcsa gondolatok a fejedben.

2011. máj. 21. 14:52
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
Valamijen szinten mind a lóvéra megy és érthető egy csoró srác nem vonzó még akkor sem,ha amugy mindene rendben mert az életet élvezni kéne,nem pedig a fenn maradásért küszködni.
2011. máj. 21. 14:53
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Rossz körökben mozogsz. vannak ilyenek, nem is kevesen.
2011. máj. 21. 14:56
 6/23 [R]-a-m-p-a-g-[E] ***** válasza:
75%
Afrikában
2011. máj. 21. 15:00
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

Én egyetemen vagyok, tudományos szakon, az akadémikusabb részén.

A pénz tuti nem érdekel, annyi kell csak, hogy tisztességesen megtudjak élni, és okosan stratégiázva, kicsit spórolva, odafigyelve, a kicsiből is jól kilehet ám jönni.

2011. máj. 21. 15:00
 8/23 anonim ***** válasza:
62%

báttya most ezt komolyan kérdezed?

hát bazze,nem vagy buta,én is kamuzok mindíg a keresetemet illetően..350 helyett 110 et mondok.

8 év után találtam ilyen nőt.

ha ránézésből nem tudod megmondani ki ilyen és ki nem,akkor érdeklődj.

kérdezd meg az ismerőseidet,nem-e tudnak vkit,járj el új helyekre.én ápolónők közt találtam ilyent.

kiindultam abból,amit csinál ennyi pénzért,az valóban egy nemes lélekre vall.hát nem is a lové miatt van velem.

egyszerű nőt keress az a lényeg.

ne szórakozóhelyen kezd el ismerkedni,mert ott mindíg mást mutatnak,mintha négyszemközt lennétek.

kibújik hamar a szög a zsákból....

de ne én tanítsalak már nőzni batya 24 éves létemre...

2011. máj. 21. 15:11
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Tudod,én sosem a lóvéra mentem,sőt,legutóbb feladtam,hátrahagytam minden anyagi javamat egy férfi kedvéért...szerinted mit kaptam cserébe???Mikor a földön feküdtem,belém rúgott még egyet.Szóval bánom,hogy nem vagyok anyagias és érzéketlen!Lehet,hogy jobban járnék,mint azzal a kib..szott jó szívemmel!
2011. máj. 21. 15:26
 10/23 anonim ***** válasza:
60%
Olyan nő nincs, aki magát az embert szeretné megismerni. Aki nem a lóvéra megy, az a külsőre.
2011. máj. 21. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!