Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
- Merre vannak azok a Nők, akik tényleg nem a lóvéra mennek, hanem magát az embert szeretnék megismerni?
Nekem van biztos anyagi egzisztenciám, lakásom és autóm.
De sajnos, akikkel eddig találkoztam, azok a lóvéra mentek. Eleinte persze, azt a marketing szöveget akarják Veled elhitetni, hogy Nekik nem számít a pénz...
De, sajnos ez nem igaz! :(
Már, azért nem járok autóval sem, hogy hátha így ráakadok valami normális Nőre. De, eddig még nem sok sikerrel... :(
én itt vagyok.
nem érdekel a pénz.
helyette érdekel rengeteg más olyan dolog, amit még nehezebb teljesíteni háhááá:D
beleértve a kinézetet is, csak hogy bemocskoljam magam.
"Már, azért nem járok autóval sem, hogy hátha így ráakadok valami normális Nőre"
Azért nem jársz autóval hogy normális nőre találj??
Meg kell mondjam, vannak furcsa gondolatok a fejedben.
Én egyetemen vagyok, tudományos szakon, az akadémikusabb részén.
A pénz tuti nem érdekel, annyi kell csak, hogy tisztességesen megtudjak élni, és okosan stratégiázva, kicsit spórolva, odafigyelve, a kicsiből is jól kilehet ám jönni.
báttya most ezt komolyan kérdezed?
hát bazze,nem vagy buta,én is kamuzok mindíg a keresetemet illetően..350 helyett 110 et mondok.
8 év után találtam ilyen nőt.
ha ránézésből nem tudod megmondani ki ilyen és ki nem,akkor érdeklődj.
kérdezd meg az ismerőseidet,nem-e tudnak vkit,járj el új helyekre.én ápolónők közt találtam ilyent.
kiindultam abból,amit csinál ennyi pénzért,az valóban egy nemes lélekre vall.hát nem is a lové miatt van velem.
egyszerű nőt keress az a lényeg.
ne szórakozóhelyen kezd el ismerkedni,mert ott mindíg mást mutatnak,mintha négyszemközt lennétek.
kibújik hamar a szög a zsákból....
de ne én tanítsalak már nőzni batya 24 éves létemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!