Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
- Merre vannak azok a Nők, akik tényleg nem a lóvéra mennek, hanem magát az embert szeretnék megismerni?
Nekem van biztos anyagi egzisztenciám, lakásom és autóm.
De sajnos, akikkel eddig találkoztam, azok a lóvéra mentek. Eleinte persze, azt a marketing szöveget akarják Veled elhitetni, hogy Nekik nem számít a pénz...
De, sajnos ez nem igaz! :(
Már, azért nem járok autóval sem, hogy hátha így ráakadok valami normális Nőre. De, eddig még nem sok sikerrel... :(
Én is ápolónő vagyok, nálam sem számít a pénz, már csak azért sem, mert a párom alig keres többet nálam. Viszont azt megfigyeltem, h ha jól keres az egyik fél,a másik valahogy egy idő után kihasználja... Mindegy, h nő vagy férfi.
Sok kolleginám van,akik így jártak, még azt a 80 ezret is elkunyizzák,lehúzzák tőlük...Pl. a nővérem...a párja nem dolgozik hónapok óta...
Én pont azért akarok olyan pasit,akinek van saját lakása,egzisztenciája,mert nekem is van lakásom...Eddig nem számított,de most már nem kezdenék bele olyan kapcsolatba,ahol állandóan nálam kell aludni .... 23N.
Nehéz ilyet találni.
Csináld azt, hogy nem jársz autóval ez eddig ok..
Aztán bérelj ki egy olyan lakást(lehetőleg bérház legyen) ami nem túl luxus, de nem is lepukkant. És előszőr tedd próbára őket, ha úgy is veled vannak,hogy nincs túl tágas, szép lakásod és nincsen autód akkor nyert ügyed van.Ha emiatt otthagynak akkor legalább tudod,hogy nekik csak a pénz számít.:D
Szerintem egész korrekt ez az egész. Ha meg utána kérdezi,hogy miért csináltad ezt. Csak egyszerűen mond el azt, hogy téged már nagyon elkeserített az,hogy csak a kocsimért és a pénzemért akartak velem lenni ezért kitaláltam egy ilyen ötletet. Szerintem ez érthető, legalábbis én tuti,hogy megérteném mondjuk amúgy is beleszoktam magam mások helyébe képzelni..
Szórakozóhelyeken pedig tényleg nem érdemes ilyen szempontból ismerkedni. Ott amúgy is kevesebb az esély arra, hogy találj egy normális lányt.
Ja , és lehet egy egyszerűbb lány aki nem pont topmodell alkatú meg nem egy különleges szépség , lehet ő velük jobban jársz.
16:38!
Az én páromnak se pénze (se vagyona,jó állása...), se előnyös külseje, se nagy fütyije...Szóval, ne add fel!
28/N
Tisztelt Hölgyeim/Uraim!
Köszönöm válaszukat!
Közel egy éve nem járok autóval, helyette tömeg közlekedem.
Nem igazán járok szórakozó helyekre, mert ez már nem hoz lázba.
Ugyancsak, közel egy éve albérletbe költöztem.
Beregisztráltam több társkereső oldalra is, hogy hátha...
De, sajnos csak az olyan Hölgyeket találom meg és találnak meg, akik vagy a pénzre vagy a külsőre mennek.
Természetesen, szinte mindenki azzal a marketing szöveggel próbálkozik, hogy Neki nem számít a pénz, bla-bla-bla...
De, ez sajnos nem igaz!
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Tisztelettel!
"De, sajnos csak az olyan Hölgyeket találom meg és találnak meg, akik vagy a pénzre vagy a külsőre mennek.
Természetesen, szinte mindenki azzal a marketing szöveggel próbálkozik, hogy Neki nem számít a pénz, bla-bla-bla... "
Pedig nem számít, ne ebből vonj le következtetést...De mindegy mit mondok úgy sem hiszed el. Amit mondjuk félig meddig megértek..
Ha meg külsőre mennek...Tudod jól, hogy azért számít valamennyire egy bizonyos határokig a külső. Gondolom neked is fontos valamennyire. Előbb a külsőt látjuk meg, aztán a belső az ami még szebbé teszi az embert.
Sajnálom :(
Azt ajánlom felejtsd el a netes társkeresőket, én csak szétnézni voltam fent, de annyi tróger üzenetet életemben nem kaptam, mint ott. Nem volt fent fényképem és még így is pénzt ajánlottak szexért..Ebből kiindulva a saját nemem is biztosan adott okot erre, szóval én azt ajánlom maradj a személyes ismerkedésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!