Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú lány barátság fiú szemszög...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú lány barátság fiú szemszögből?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Milyen lányokkal barátkoztok? A belső számít csak ilyenkor, vagy a külső is? Egy olyan lány baráttal szoktatok kötekedni, csipkelődni, perverz dolgokról beszélni xd aki nem is vonz titeket? Ez igy kicsit sok kérdés lett, de érdekel a ti szemszögetekből ez a kapcsolati forma..:D Köszi a válaszokat
2011. máj. 21. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiú, lány baratság véleményem szerint scak akkor jöhet létre, ha egyik fél sem tetszik a másiknak. A legtöbb esetben az ilyen "baráti" kapcsolatok azt jelentik, hogy az egyék fél nagyon szeretne párkapcsolatot a másik viszont nem. Ez azonban nem barátság.
2011. máj. 21. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem barátkozom lányokkal, max haverkodom az viszont mind1 hogy milyen valamennyire bírjam persze. De nem barátkozom abból sose sül ki jó, én is szerettem már bele így valakibe fölöslegesen és belém is.
2011. máj. 21. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Háát..meg akkor jön össze ilyen ha mind a 2 fél boldog őszinte párkapcsolatban él mellette....

Szóval nekem vannak lány-barátaim, és igen szoktunk hülyülni..vagy elkisérem őket bevásárolni vagy tököm tudja akárhová, de nem feküdnék le velük, mert a barátnőm tökéletes számomra!

De nem hazudok neked! (mint sokan mások) a pasiknak megfordul a fejükben h "úú baccki ha egyedül lennék akkor biztos más lenne a szitu.. :)"

És bevallom neked őszintén, hogy csinosak a lány -barátaim és mint nők tetszenek, de nem kellenek, mert barátnőm is szép és szexy! És ez szerintem csak ebben az esetben működik! (ha az embernek van egy jó kapcsolata)

2011. máj. 21. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Az Én legjobb barátom egy Nö és soha nem tekintettem Rá potenciális jelöltként és Ö sem Rám.

Szerintem nagyon jó az ilye barátság, mert sokat tanulunk a másik nemröl és Férfi Férfival vagy Nö Növel soha nem fog egy baráti kapcsolatban teljesen megnyílni.

Mi mindent megbeszélünk, a hétvégi fözéstöl kezdve az análszexig mindent!

2011. máj. 21. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
NEM LÉEZIK! Mindig a fiú akar többet, legalébbis 90%-ban. Tapasztalat.
2011. máj. 23. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:
a legjobb barátom lány, igaz régebben többet akartam mint barátság, de ezen túltettem magam, de ez az időszak a barátságunkba is hullámvölgy volt. Azóta minden rendeződött, mindent megbeszélünk egymással, örülök ha boldog a párkapcsolatába, mindig támogatjuk a másikat, vagy együtt örülünk vele, mindent megbeszélünk :) És amúgy nem tartjuk egymást rossz csajnak/pasinak, csak hát a barátság többet ér :)
2011. máj. 23. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!