Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú lány barátság fiú szemszögből?
Háát..meg akkor jön össze ilyen ha mind a 2 fél boldog őszinte párkapcsolatban él mellette....
Szóval nekem vannak lány-barátaim, és igen szoktunk hülyülni..vagy elkisérem őket bevásárolni vagy tököm tudja akárhová, de nem feküdnék le velük, mert a barátnőm tökéletes számomra!
De nem hazudok neked! (mint sokan mások) a pasiknak megfordul a fejükben h "úú baccki ha egyedül lennék akkor biztos más lenne a szitu.. :)"
És bevallom neked őszintén, hogy csinosak a lány -barátaim és mint nők tetszenek, de nem kellenek, mert barátnőm is szép és szexy! És ez szerintem csak ebben az esetben működik! (ha az embernek van egy jó kapcsolata)
Az Én legjobb barátom egy Nö és soha nem tekintettem Rá potenciális jelöltként és Ö sem Rám.
Szerintem nagyon jó az ilye barátság, mert sokat tanulunk a másik nemröl és Férfi Férfival vagy Nö Növel soha nem fog egy baráti kapcsolatban teljesen megnyílni.
Mi mindent megbeszélünk, a hétvégi fözéstöl kezdve az análszexig mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!