Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van pasi a világon akinek nem csak a külső számít? Miért az az első szempont a férfiaknál? Miért van az, ha külsőre nem egy bombanő, akkor már meg sem akarják ismerni belülről?
Hát már bocs de ez sokkal inkább a nők jellegzetessége. Legtöbb pasi sokkal elnézőbb külső terén, és sokkal hajlamosabb a kompromisszumokra. Még a nők mindenhol a herceg fehér lovont keresik.
Én nem vagyok egy ideális testalkatú jóképű srác de tartom annyira magam hogy igen is egyéniség vagyok és nem unalmas. Még is a legtöbb lány akikkel próbálkozom, akik nem ép a bombacsaj kategória, inkább az aranyos átlagos típus, folyton visszautasítást kapok, aztán látom őket összejönni a menő sráccal.
Még sok pasi ismerősömnek olyan csaja van hogy elsőre nem mondanád meg hogy mit tetszhet a srácnak a csajban.
Ráadásul csajoknak fontos az hogy kivel látják barátai őket, fontos a jó pasi mert azzal jelzik hogy ők a domináns nők.
Persze kivételek mindig vannak de az csak tudjuk mit jelent.
Pszichológia könyvet ajánlanék, az gyönyörűen leírja, hogy miért van, de egy kis rövid ismertető, saját szavakkal:
A férfiak vizuálisan könnyen ingerelhetők, persze mindenkinek más tetszik, és ez azért van, mert (tudat alatt), de a génjeiket tovább akarják adni. Nagy átlagban a fiatal nők vonzzák őket, mert egészségesnek néznek ki, és akkor könnyen megtermékenyíthetők, szinte biztos, hogy egészséges utód születik.
(Alan és Barbara Pease: A férfinak szex kell a nőnek szerelem)
11:50
Úgy látszik nem vagy tisztában a fogalmakkal. Az "alfahímet", ha már ennél a hülye meghatározásnál maradunk, nem feltétlenül a "szépsége" határozza meg. Lehet valaki szép arcú, vakító fogsorú, testépítő, ha amúgy nyúlbéla. Maximum jobban megnézik az emberek, de soha nem lesz belőle vezéregyéniség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!