Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e törvénya, ami bármilyen néven (büntett, megrontás, akármi. ) bünteti, ha egy 32 éves 15 évessel létesít intim kapcsolatot? Kell legyen valami, amivel visszanyomják az ilyen pedóhajlamú embereket.
Amúgy én csak azt nem értem a sztoriban h jó h 32 éves ne kezdjen kislánnyal, de sztem a szülők ne a gyereket meg a pasit verjék, hanem a saját fjüket a falba h ennyire tehetségtelenek és megbuktak szülőségből. Eszembe nem jutott vna ilyen 15 évesen, mert engem a szüleim NEVELTEK nem pedig csak hagytak nőni...
Ha egy lány ribi 90%-ban nem megfelelő a családi háttér- ez persze csak az én tapasztalatom, nem reprezentatív ksh felmérés
23:33
nevezd aminek akarod, az ilyen állatokat akkor is fel kéne akasztani...
22:37
ugyanolyan szexualitással kapcsolatos lelki betegség, mint a homoszexualitás. Sokkal jobb, mint egy pedofil, hiszen egy 15-16éves csaj már bőven kapható a szexre tehát egy efebofil nem feltétlenül erőszakol meg kislányokat szemben egy pedofillal, ráadásul egy ilyen korban lévő csaj már "ivarérettnek" számít. Ha belogondolsz kicsit látod a különbséged a között ha valaki beleeggyezéssel lefekszik egy 15-16 éves csajjal, mintha megerőszakolna egy 8évest.
Mindenkinek köszi a választ!
22:39: ott a gond, hogy a lány teljesen letért az eszéről. mindenkit, aki addig számított eltaszított magától, hanyagolja a sulit. + kórházba került, olyan betegséggel, amit a rendszeressé váló sexelés is okozhatott...
22:52: lehet van benne a szülők hibája is... ez olyan "mi lett volna ha" kérdés. Viszont minden gyerekkel előfordulhat, független a szülőktől hogy rossz társaságba keveredik. Ez ennek egy formája, sajnos.
22:55: KÖCSÖG
23:33: és az efebofíliát bünteti a törvény?
A többiekkel teljesen egyetértek: bunkót az ilyennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!