Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves férfi és 17 éves lány. Csak szerintem necces?
Figyelt kérdés
Osztálytársammal a fenti helyzet van. Összejött egy házibuliban egy 43 éves sráccal. A csaj tudja, hogy csak a szex miatt kell a pasinak. De szerintem csak azért 'nem mond le' a pasiról, mert gazdag.2011. máj. 20. 22:34
11/18 anonim válasza:
22.48
5 év max elfogadott? lol... anyukámék között 8 év van és még mindig boldog házasságban élnek
osztálytársam szülei között 15 év van
szerintem minden az egyéneken múlik,általánosítani nem lehet. ismerek olyan embert, aki 37 évesen 16 éves szinten van, de olyat is aki 18 évesen sokkal komolyabb a koránál. mondjuk ez a korkülönbés már tényleg durva.. meg ha "összejött" vele és csak szexre kell neki, akkor gondolom a csaj azért csak akarna többet, hiába mondja hogy nem. a pénz nemhinném hogy ennyit számítana, mármint pl nálam egyáltalán nem számitana
12/18 napietus válasza:
köztem meg a férjem között is 15 év van. DE én 23 éves felnőtt nő voltam, mikor összejöttem vele, nem kamaszlány. a lány a pasinak csak szexre kell (ugyan, miről tudnának beszélgetni, milyen közös érdeklődésük, témájuk, gondjaik-örömeik lennének???), a kislány meg vagy apakomplexusos, vagy mindegy neki, csak farka legyen.
13/18 anonim válasza:
Köztem és a párom közt 7 év van...gyerekek mind beteges vunk és kilógunk a kvótából...az igen kedves úriember szint legalábbis XD
15/18 anonim válasza:
23.00: szerintem meg éppen egy prűd csaj írta a max 5 évet.
16/18 anonim válasza:
Hupsz lehet :D Akkor a hölgynek/úrnak köszönjük a hozzászólást, majd értesítjük XD
17/18 anonim válasza:
mért ne vonzódhatna egy 30 évvel idősebb pasihoz?
18/18 anonim válasza:
azért van lek.vázva, mert ÉRDEKES módon, apakomplexusa minden csajnak a pénzes pasikkal kapcsolatban van......
Hogyis van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!