Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a szexre kellek neki?
Ha szeretne is akkor veled lenne, nem csak akkor amikor rájön a kangörcs.
Dobd ki és keressen egy ribancot magának akinek elég csak ennyi.
Úgy is fogsz még olyat találni akivel szeretitek egymást.
milyen ismeros szitu... en ugy voltam, hogy minden honapba csak egyszer talalkozhattunk a messzi munkahelye miatt, de mikor jott haza csak akkor hivott, irt es mikor talalkoztunk, mindig oda lyukadtunk ki.. Egy ideig azt hittem szeret... majd egy nap... nagy boldogan felhivom, kerdeztem h mit csinal.. azt valaszolta h ulok a parkba a baratnommel.. na aztan meg nagy pofatlanul masnap felhiv hogy talalkozzunk, felkeszultem hogy na most leoltom a fejet, de erre nem tudott sor kerulni, majd elvitt autoval egy elhagyatott helyre s kezdodott volna minden elolrol... csak en azt mondtam h vigyen haza, mert en nem leszek az a lany tobbe akit csak akkor vesznekk ele ha felall neki... erre otthagyott majd gyalogoltam haza 2 oran keresztul...
Hagyd a fenebe... jobban jarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!