Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "rendes" lányok és fiúk miért nem találják meg egymást?
rendes lány, ha gondolod velem összejöhetnél
épp ilyen lányt keresek, akinek nem számít a külső, hanem a belső érték a fontos
- A rendes lányok a jóképű, határozott pasikat keresi, VAGY nem.
- A rendes fiúk a csinos, szép, sokat mutató , dekoratív lányokat keresi, VAGY nem.
- Van egy rendes fiú, és egy rendes lány találkoznak egy baráti találkozó által, de nem mernek egymással megismerkedni mert mindketten azt várják, hogy vajon melyik lép előszőr, vagy mert túl félénkek..és így ennyiben marad az egész.
Összegségében: Ne álltassuk magunkat, egy bizonyos határig fontos a külső mindenkinek.
És mi van a fura párokkal???
Egy ronda emós tinilánynak miért jut jó pasi???Nekünk pasival egykorúnak meg miért nem???:)
Én "rendes" lány vagyok,bár a lányok és fiúk ezt korosztályhoz szól???Ha igen akkor melyikhez???Mert szerintem nagyon nem mindegy hogy 15 vagy 35:D
Utolsó:
Mert a rendes fiúk nem ilyenek?:) Oh dehogynem,csak játszák ők is az álszentet közbe meg ugyanúgy kihasználják a lányokat...Márcsak azért is,hogy 1-1 legyen az állás..;)(tudod általánosítás..)
utolsónak:
azért ez nem igaz! én ismerek rendes srácokat akik még csak nem is csúnyák, de nem ismerek rendes őszinte lányokat. egyetlen egyet! a lányoknak az őszinteség-egyenesség luxus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!