Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagyon tetszik ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon tetszik ez a lány, de nem merek neki írni mit tegyek?

Figyelt kérdés

IWIW-en találtam rá erre a lányra nagyon tetszik de nem merek neki írni, és azt sem tudom hogy hány éves!

HÁNY ÉVES LEHET?? Nem írta ki az adatlapjára, de nagyon tetszik!! Németországban lakik, de nem merek neki írni mert félek hogy el sem olvassa majd a postámat.

19/F

[link]

2009. márc. 14. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
A legrosszabb dologba estél, attól tartasz h el se olvassa a leveled. ÉS? Egyébként el fogja, tuti, de ha nem írsz, akkor nem tök mindegy? Nem tök mindegy a te gondolatmeneted szerint h te nem irsz, vagy ő nem olvassa el???
2009. márc. 14. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Lekéne szállni a földre az égből ! MI az hogy kinézel egy lányt az interneten azt írogatsz neki ? Menj el szórakozni ismerkedni haverkodni azt ott ismerkedsz lányokkal meg mindenkivel.A világ legpancserebb pasijai csajoznak netten.Annyi önbizalmad nem lehet mint egy mezei egérnek ha még láthatatlanban sem mernél kezdeményezni.Az más ha már ismered és úgy beszélgetsz online vele .Amúgy meg nem tudom te hol laksz de ha ő Németországban szerintem a találkozó is kérdéses lenne.

17/f

2009. márc. 14. 09:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nincs önbizalmam, de nagyon tetszik ez a lány!

Hány éves lehet szerintetek? Fogalmam sincs:(

2009. márc. 14. 09:48
 4/5 anonim válasza:
Szerintem kb 16, annál biztos nem több. Írj Neki, ha annyira tetszik.Bár elég érdekes ismerkedési forma. De a fiatal lányoknál lehet bejön.
2009. márc. 14. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik sok lány de egy férfiban és benned is legyen annyi hogy nem netten keresgélsz magadnak csajt.Én cikinek tartanám ha itt böngésznék egész nap alatt a gép előtt és azon izgulnék meg rinyálnék hogy vissza ír vagy nem .Legyen bennünk annyi férfi büszkeség hogy nem szorulunk a nettre.
2009. márc. 14. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!