Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy van egy nagyon szep lany aki nekem tettszik, neha latom de nem merek lepni hogy valtoztathatnam meg ezt? Nagyon tettszik de felek a kudarctol es hogy nem sikerul es nem merek sajnos lepni.

Figyelt kérdés
Az is lehet hogy szegyenlos is vagyon ilyen teren es nem valami nagy ilyenkor a dumakepessegem(maskor tudok mondani :D) es nem nagyon van onbizalmam! Mivel valtoztathatnem meg ezt?
2010. júl. 11. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne hogy hozzászólj mert megesz... Maradj a töcskölésnél.
2010. júl. 11. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak nyerhetsz! Ez járjon a fejedben, mássz oda, köszönés, mondj neki vmi vicceset, és ha veszi a poént akkor be fog szállni meg ha bejössz neki, de ha csak egyszavas válaszokat, ad, h igen, nem , nem , nem , igen, aha, akkor mond neki h nem akartam zavarni te budosnagyqrva és hagyd ott.
2010. júl. 11. 18:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Normalis valaszt megkerlek...tudom nem esz meg de nem is tudom mitol felek...
2010. júl. 11. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Masodiknak koszi...az utolso nagyon nagy :))
2010. júl. 11. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!