Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
IMADKOZZATOK VAGY VALAMI JO TANACSOKAT! Tudnatok e segiteni?
Egyébként van egy jó tanácsom!
Kérd el az egyik barátnőd személyiét és gyere át azzal a határon. Lehetőleg olyantól kérd el aki valamennyire hasonlít rád (és nem körözik). Majd ha itt vagy akkor küld vissza neki levélben. Itt meg kérsz majd papírokat a román nagykövetségen.
Én régebben (még az EU elött) többször voltam haverom útlevelével Bécsben. Az ugató kutya nem vette észre, hogy nem én vagyok a fényképen.
Hát hallod akkor maradt az ima. Majd imádkozok érted.
Ajánlottam, hogy keres egy székely legényt. Nem volt jó.
Mondtam gyere át kölcsön személyivel (útlevéllel, tök mindegy). Nem volt jó.
Még utolsó mentsvárként próbálj meg beszélni Bódi Gusztival. Ő is állítólag elrabolta Margó asszonyt. Hátha rábeszéli a pasidat hogy raboljon el téged ő is.
Egyébként nem értlek. 22 évesen kb olyan gondolkodásod van mint egy 14 évesnek. Találd már fel magad. Szüleid elvették a személyid?! Na és! Bemész az önkormányzathoz (vagy ahol csinálják nálatok) megmondod, hogy elvesztetted a személyid szeretnél ujjat csináltatni. Ha pedig megvan az új személyid „Viszlát Iván!” szépen lelépsz otthonról, hátra se kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!