Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet mondani, ha olyasvalaki kezd el flörtölgetni velünk, akiről tudjokát, hogy van párja?
Én: mit szeretnél?
Ő: téged
Én: kopj le
Attól függ, te mit szeretnél.
Ha neked is bejön, és látod, hogy van jövőtök, akkor – nem szép dolog, de – hajrá, sok boldogságot. A harmadik majd túl lesz rajta.
Ha neked nem jön be, akkor STOP tábla, nyilván. Bár, ha nem lép át egy határt és csak oda-vissza kacérkodás, szerintem az belefér (rengetegen csinálják ezt).
a legjobb szitu ha emellett neked is van párod... elég kellemetlen, én ilyen emberrel nem jönnék össze, mert valószínűleg velem is ugyanezt csinálná, hogy a hátam mögött csajozik/pasizik. Ezt meg is mondanám neki...
vagy ha esetleg bejön az "olyasvalaki" akkor miért ne? Bár elég bunkó dolog elvenni már párját, ráadásul ha az illető nő, és nagydarab barátja van, akkor még félhetsz is.
Tedd ahogy jónak látod:)
ha csak egy ártatlan flört, abban nincs semmi (sz*r hely lenne ez a világ, ha már flörtölni sem lehetne). tovább meg nem mész (tehát nem érinted meg, meg ilyesmi). kettőn áll...
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!