Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a fiuk az olyan csajokat szeeretik akik kiteszik mellüket stb. :||? Nekemnincs olyan nagy és hát . :/
hát. ad 1 feltűnőbb.
ad2 az evolúció során úgy alakult hogy a nagymellű nők sokkal potenciálisabbak a gyermekáldásra és annak táplálására, úgy hogy a a érfiak ösztönösen ezt szeretik.
ad3, mert az esztétikus (is tud lenni)
ad4, azt hiszik könnyebb megkapják amit látnak
ad5 a pasik vizuálisabb típusok
ad6 csak.
hát...14 évesen szerintem még ne parázz attól h kicsi a melled, már bocs h ezt mondom de gyerek vagy még.
Másrészről meg 14 évesen még ne akarjál mindenkivel dugni :)
18:36
"ad2 az evolúció során úgy alakult hogy a nagymellű nők sokkal potenciálisabbak a gyermekáldásra és annak táplálására, úgy hogy a a érfiak ösztönösen ezt szeretik. "
Ez egyáltalán nem igaz. Ezt tudósok kutatták, és a mellek méretének semmi köze nincs a termékenységhez, illetve gyeremektáplálási potenciálhoz.
Az egyetlen fizikalag észlelhető jel amit találtak az a derék csípőkerülethez vetett aránya. Ezek alapján a legtermékenyebbek, és egyben férfiak számára legvonzóbb nők azok, akiknek ez az érték 0.6-0.7 között van.
A mellméret dolog csupán kultúrális eredetű, amolyan divat csupán, termékenységről semmi adatot senkivel nem közöl.
Ezt az is mutatja, hogy más kultúrákban, mint egyes ázsiai vagy afrikai, egyértelmű preferenciát lehet megfigyelni a kis mellek iránt. Vagy ha már itt tartunk, a középkori Európában a szépségideál mellek terén a kicsi, kerek, szétálló mellek voltak. Az ilyenekkel rendelkező nőket festették meg mindig gyönyörű nőkként művészeti alkotásokban is.
Szóval ez csak amolyan divat.
De nem minden férfi követi a divatot, jópárat ismerek, aki kis mellekért van oda.
jo ez tény, mmint az a része hogy nincs köze hozzá.
viszont kultúrálisan valóban sok kultúrában a telt és nagymellű, csípőjű nők jelentik a termékenységet.
nem az a lénye g hogy a melle nagy, hanem hogy telt. és a telt nőknek általában a melle is nagy.
ott vannak a vénusz szobrok, ezt szimbolizálják, a termékenység szobrok mindig teltek voltak. innen jön. az most lényegtelen hogy a gyakorlatban mi a jó, ez olyan mint pl a fényes "szőrzet" - az is vonzza a férfiakat, ösztönszerűen. egészséges látszatot kelt.
Én pont hogy azokat szeretem akik nem pakolják ki. Kicsit olyan k*rvás.
Am sem szeretem ha akkora hogy nem látja a lábait a dinnyéktől....
17/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!