Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek akkor, ha megtudnátok, hogy a barátotok nem szerelmes belétek?
Bővebben: nem szerelmes,(erre rájöttem :( ) a kezdeti fellángolás elmúlt,(négy hónapja vagyunk együtt) de elveszíteni sem akar, mert akárhányszor feljön a szakítás téma, mindig azt mondja, hogy nem ígér semmit, de folytassuk, és meglátjuk, hogy hogyan alakul... engem ez nagyon elkeserít, és már mindent megtettem az ügy érdekében. Én szeretem őt, nagyon is, elgondoltam, hogy milyen lenne, ha elhagynám...már a gondolattól is hányingerem van, tanulni nem tudok, a vizsgaidőszak meg a nyakamon...enni méginkább nem, vagyis totális padló...egyenlő lennék a semmivel, vagy még annál is kevesebb...:(
Egyik legjobb barátjával szoktam néha beszélgetni, ő mondta, hogy nyugodjak meg, mert neki elárulta érzéseit rólam. Lehet, hogy fél attól, hogy csalódik és nem mer közel engedni magához??? Ti mit tennétek? Kort, nemet írjatok! Köszönöm
21/L
Masodik vagyok!!!
Probalj meg olyan lenni mint regen,amig minden tokeletes volt!!Elkovettem enis azt a hibat,h oszinte leszek uldoztem a szerelmemmel meg hasonlok!!Nem szabad!!!!Viselkedj ugy mint regen,ne legyel feltekeny es csinaljatok tobb kozos programot!!Siman csak setaljatok este vagy pezsgozetek vagy elevenitsetek fel a regi idoket,ilyeneket!!!probald meg,tudom ez nehez,de egy probat meger!!Ja es nelegy feltekeny,ez egy nagyon jo tanacs!!!Nyugottan irhatsz e-mailt is szivesen beszelgetek veled,hidd el tudom mit erzel!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!