Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját készítésű torta a szülinapra?
Sajnos nem vagyok egy konyhatündér, még sosem sütöttem semmit. Szerintetek nem lesz illúzióromboló ha pl ehetetlenre sikerül? :D
Tudom, hogy egy csomó mindenre vágyik (zenei cédék, együtteses pólók) de ez mégiscsak személyesebb, vagy nem?
Srácok ti örülnétek a barátnőtök sütötte tortának?
Vagy inkább a cédének meg a pólónak?
19/L, a barátom is 19
ja és az a baj hogy nem tudom hogy a szüleitől még szokott-e tortát kapni (nem tudom, hogy ilyen idős korban még szokás-e, én sosem kaptam, viszont az anyja nagyon anyuci-kicsi-fiaként kezeli úgyhogy el tudom képzelni), de nem tudom hogyan puhatolhatnám ki úgy hogy ne legyen feltűnő.
ha a szüleitektől kapnátok tortát akkor nem veszítene az "értékéből" egy második torta?
Szerintem ez nagyon jó ötlet. Ha nem sikerül, vagy kap másikat is, nem baj. Az ajándékban nem a használati érték a fontos, hanem a szeretet ami benne van. Ebben pedig nagyon benne van: dolgozol vele, próbálkozol, kedvéra akarsz tenni. Én nagyon örülnék neki.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!