Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leragadtam. Mitgondoltok?
Figyelt kérdés
szóval az a lényeg h 17 éves leszek, még nemvolt kapcsoalatom.. bulizni járok, haverokkal elvagyok. és buliba így próbálgatok, de egyszerűen nem tudok, mivel van egy lány akibe kb másfél éve szerelmes vagyok, voltis köztünk vmi. de csak így egyéjszakás "kaland". smároltunk meg így tipitapi azt annyi. legjobb barátom és nagyon szeretem. 2 hónapja összevesztünk és azóta nemláttam.. és egyszűen nemtudok továbblépni.. 2 éve ismerem lassan és azóta nemtudok más nőre úgy nézni h esetleg rámozdulnék.. csak így buliba néha részegen összejön 1-2 smárolás de annyi.. tegnap beszéltem vele és lehet h nem haragszik, de tudom h őt sose kapnám meg.. ebbe szinte biztos vagoyk.. "az idő mindent megold" HÁT KVÁRA NEM! egyszűen ezt próbálom 1 éve. mikor mindent elmondtam neki. de nemmegy! nemtudom elfelejteni... ígyse h 2 hónapja nemis beszéltünk.. segítsetek, vmi tanácsot kérnék tőletek. barátaim mondják h majd..majd.. de hát nemmegy..........2011. máj. 18. 00:14
1/6 anonim válasza:
Elmondtad már neki pontosan, hogy mit érzel? Ha igen, mit válaszolt?
2/6 A kérdező kommentje:
igen elmondtam. aztmondta h (mikor még jóba voltunk) hogy ő is gondolt rá h lehetne vmi, de nemakarja elrontai a barátságot (szal tipikus terkó szöveg..) :/
2011. máj. 18. 00:25
3/6 anonim válasza:
csak 3 hónapig jártunk barátnőmmel... de ez az idő sokkal többnek tűnik, és nagyon sokat jelentett nekem. Még most is szerelmes vagyok belé és emiatt képtelen vagyok csajozni... :S Az idő nem oldja meg...
4/6 anonim válasza:
Hívd el találkozni,és csókold meg egy váratlan pillanatban.Ha van esze,akkor visszacsókol és hagyja magát.
Egyébként ha gyakran látod és mégsem beszéltek,akkor úgy sem tudnál csak a barátja maradni.Szóval ha nem jönne össze a csók,akkor kerüld el messziről utána:(((((
5/6 anonim válasza:
Amikor velem volt ugyanez, nekem körülbelül 1 év kellett mire sikerült kiábrándulnom... rásegített, hogy elkezdtem utálni, egy semmiségért. Így volt ürügyem elfelejteni őt, de úgy is sokáig tartott..
6/6 anonim válasza:
igen, sajnos van akinek kell 1-2 év, hogy továbblépjen ilyenen, mármint ha tényleg szerelmes volt egy barátba
én ugyan lány vagyok, de nekem 2 év volt a visszautasítás után kb, pedig én minden kapcsolatot meg is szakítottam vele (nem bírtam amikor összejött egyik legjobb barátnőmmel aki korábban bátorított vele kapcs, és ráadásul hazudtak róla vagy egy hónapig, hogy engem "védjenek"...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!