Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nő elvárhatja, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő elvárhatja, hogy a férfi adjon neki védelmet, legyen a testőre, de a férfi nem várhatja el, hogy cserébe a nő kiszolgálja?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 19:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ti mondjátok mindig, hogy olyan pasi kell akivel biztonságban érzitek magatokat. Szinte minden csaj ezt mondja.
2011. máj. 17. 19:57
 12/22 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne olyan, hogy a "ház ura"? Hagyomány, úgy mint hogy a férfi kezdeményez, a férfi irányítja a kapcsolatot, stb. Vagy akkor most csak azokat a hagyományokat kövessük, ami a nőknek előnyt jelent?
2011. máj. 17. 20:01
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Téged ugyan miért illetne meg az a jog, hogy a ház ura légy, mivel teszel te le többet mondjuk az asztalra, mint a párod/feleséged? Ennyi erővel mondhatnám, amiért kihordom meg megszülöm a férfi gyerekét, egész életébe engem kéne kiszolgálni, hiszen ennél nagyobb fájdalom és megpróbáltatás kevés hasonló van az életben vagy talán nincs is.
2011. máj. 17. 20:05
 14/22 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:13

persze-persze...

Egy férfi legyen férfi ha agyonverik akkor is, ha halálos beteg akkor is ha lelki beteg akkor is, a férfi minden körülmények között férfi, és aki megvédi a szerelmét...

Mégis a kiszolgáláson mit értesssz?????,

Mert a kiszolgálás szolgaságot jelent, az elvárás meg igényt jelent...

Elvárjuk a másiktól, hogy tiszteljen stb.. kölcsönös elvárás..

Azért a nő is tegyen vmit, kölcsönös kapcsolaton kell hogy alapuljon...

.

2011. máj. 17. 20:07
 15/22 A kérdező kommentje:

Mert talán már több ezer éve úgy van, hogy a férfi az úr?

Ugyanúgy megkérdezhetném, hogy a nők mi alapján várják el, hogy a férfi kezdeményezzen mindent? Hagyomány, így alakult ki az evolúció folyamán.

2011. máj. 17. 20:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon szélsőségesen fogod fel. Igen mi nők szeretjük a határozott, védelmező férfiakat. De azért ne felejtsük el, hogy a mai világban már ritkán derül ki, hogy a szerintünk védelmező férfi tényleg védelmez-e - na ne értsetek félre, ez jó dolog hogy nem kell minden bokornál útonállót sejteni :) És úgy gondolom, hogy a legtöbb nő igenis szívesen gondoskodik a párjáról, mindaddig a pillanatig amíg ez nem egy elvárás lesz hanem egy önszántából végzett tevékenység.

Tehát ne azt hangoztasd hogy: "én védelek, te meg főzzél" Egy nőtől se hiszem, hogy hallottad volna, hogy: "majd akkor kapsz enni, ha megvédtél"

Mindenki teszi szépen csöndben a maga feladatát. De ne felejtsük el azt se, hogy a férfi mint ház ura kifejezés addig volt érvényben amíg ő dolgozott meg azért, hogy étel kerüljön az asztalra. Mostanra azonban a nők is 8 akár 12 órában dolgozik. Ezek után mindennap elvárod hogy ő főzzön, ő takarítson? Te meg pusztán védelmezed munka után?

2011. máj. 17. 20:23
 17/22 anonim ***** válasza:
20.23-as ez mekkora!! :D
2011. máj. 17. 20:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az összefüggést, én nem ilyen párosításhoz szoktam (biztonság-kiszolgálás).

Ha azt érzem a férfi mellett, hogy biztonságban vagyok, ő azt érzi mellettem, hogy tisztelem, becsülöm, felnézek rá.

Ha mindenben kiszolgálom a férfit, ha mindent én csinálok otthon egyedül, akkor annak valami olyan oka van, hogy vagy nekem nincs éppen munkám, vagy beteg.

De van egy másik aspektusa is: ha őt bántják, ahogy tudom, én is megvédem, ahogy tudom, ha nekem van bajom, ő is kiszolgál.

Itt nem üzletről van szó, hogy nesze, adok valamit és majd megmondom, mi kell érte.

2011. máj. 17. 20:26
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez piszok rossz üzlet! Egész életemben kiszolgálom a pasit, engem meg lehet, hogy a kutyától sem kell megvédeni soha! XDDD
2011. máj. 17. 20:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Az élet lutri :D
2011. máj. 17. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!