Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány? Szeretnék megismerkedni ilyen lányokkal, és akár párkapcsolatot is eltudnék képzelni:
Figyelt kérdés
- 15-17 év közötti - Nem nagyképű pláza cica - Megértő - Okos - Érett (elsősorban lelkileg) - Romantikus - Kicsit visszahúzódó, olyan aki nem mindenkinek tud megnyílni - szeret utazni - szereti az idegen kultúrákat Kevésbé fontos tulajdonság: vékony2011. máj. 17. 19:01
31/33 anonim válasza:
Nos én ilyen vagyok csak 17 éves és nem felt. vékony inkább normál sulyú 158cm 49 kg de széles váll széles csípő.Ha az okost tanulásban értetted az sem igaz mert idén lerontottam de jövőre maid csak feljövök!Nem tudom h szeretek-e utazni és az idegen kultúrákat szeretem-e de lehet csak hát gimis vagyok sztem anyáék sem nagyon engednének!Romantikát nem vetem meg szerintem.
32/33 anonim válasza:
utcsó vagyok azonban én interneten nem ismerkedek csak leírtam h van hasoló lány
33/33 anonim válasza:
Hát amint látható van egy jó pár ilyen leányzó.És én személy szerint kapásból ismerek 10-et ha nem többet. mert nekem ilyen barátnőim vannak.na meg hát én is ilyesmi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!