Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány? Szeretnék megismerkedni ilyen lányokkal, és akár párkapcsolatot is eltudnék képzelni:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:07
Ez egyáltalán nem igaz!!! Az uncsitesóm is ilyen és mégis gyönyörű lány. Szóval maradj meg magadnak!!!
hát ha 20 éves kortol kezdenék kinőni pont jó lenne mivel én 25 vagyok, de sajnos szerintem 20 fölötti lányok se "jobbak" ilyen téren :/
pedig a leírás az én ízlésemet is tükrözi, kivéve a kort, de sajnos 20 felett is ritka az ilyen lány nagyon :((
szal, az összes lány aki itt jelentkezett a "randihírdetésedre" mondván, hogy megfelel a kritériumoknak az hazudik.
1. Romantikus--- nagyon romantikus ezen a weboldalon ismerkedni ilyen suttyó kérdésre jelentkezve
2. okos--- nagyon okos ha nem veszi észre hogy ez nem kérdés hanem hírdetés
3. tényleg visszahúzódó--- elég nagy ordas és ki van éhezve ha még egy 18 évest is itt próbál becserkészni
4. érett----az összes érett nő 15-17 év közötti és a gy .kérdések szex rovatát fürkészi nyáladzva
jahh, és én nem felelek meg a kritériumoknak
ott elbuktam, hogy fiú vagyok
nézzük csak...
életkor, 15 ez stimmel.
nem plázacica: hm... hát az olyanoknak kitépném a haját.
megértő: talán? nem szoktam kiröhögni mások baját, én is sok mindent átéltem már
okos: a magyar őstörténet és a hunok harcmodora érdekel
érett: nem az a célom hogy minden hétvégén leigyam magam, és nem is az hogy bepasizzak és minél hamarabb meg... magam.
romantikus: fogjuk rá.
visszahúzódó: csak eleinte. na meg az idegenekkel. kevés embernek nyílok meg, és nincs is olyan ember a világon aki mindent tud rólam.
utazni: belföld? mint a huzat! külföld? az 1. <3 Egyiptom lesz
idegen kultúrák: megint Egyiptom (istenek, vallás, stb.) + Japán
vékony vagyok, de nincsenek görögdinnyéim (ami a mai pasiknál már alap feltétel).
ha hozzácsapunk egy lököttet, szerintem teljes a kép.
Na, átmentem a vizsgán?
szerintem én ilyen vagyok..:)
és mondták már többen is.(:
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!