Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen lány? Szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen lány? Szeretnék megismerkedni ilyen lányokkal, és akár párkapcsolatot is eltudnék képzelni:

Figyelt kérdés
- 15-17 év közötti - Nem nagyképű pláza cica - Megértő - Okos - Érett (elsősorban lelkileg) - Romantikus - Kicsit visszahúzódó, olyan aki nem mindenkinek tud megnyílni - szeret utazni - szereti az idegen kultúrákat Kevésbé fontos tulajdonság: vékony
2011. máj. 17. 19:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Óóóó, ha két évvel idősebb lennél:D am mind megvan, csak a romantikus hiányzik és a 15-17-et léptem túl:D
2011. máj. 20. 21:42
 22/33 anonim ***** válasza:
47%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:07

Ez egyáltalán nem igaz!!! Az uncsitesóm is ilyen és mégis gyönyörű lány. Szóval maradj meg magadnak!!!

2011. máj. 20. 21:43
 23/33 anonim ***** válasza:

hát ha 20 éves kortol kezdenék kinőni pont jó lenne mivel én 25 vagyok, de sajnos szerintem 20 fölötti lányok se "jobbak" ilyen téren :/

pedig a leírás az én ízlésemet is tükrözi, kivéve a kort, de sajnos 20 felett is ritka az ilyen lány nagyon :((

2011. máj. 20. 21:43
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ritka, csak épp ha visszahúzódó, akkor valszeg nem jár el bulizni, vagyis nem nagyon találkozhatsz egy ilyen stílusú lánnyal, csak úgy mivel általában a barátaival van és nem szeret a középpontban lenni, így nem is az a társasági "lény". mellesleg meg aki csendes/visszahúzódó, lehet okos és szép is...csak ti pasik vakok vagytok és mindig a plázacicákat veszítek észre, akik kirakják mindenüket stb...és a "csendben szenvedő típusúakat" semmibe veszitek.
2011. máj. 20. 21:50
 25/33 anonim ***** válasza:
48%

szal, az összes lány aki itt jelentkezett a "randihírdetésedre" mondván, hogy megfelel a kritériumoknak az hazudik.

1. Romantikus--- nagyon romantikus ezen a weboldalon ismerkedni ilyen suttyó kérdésre jelentkezve

2. okos--- nagyon okos ha nem veszi észre hogy ez nem kérdés hanem hírdetés

3. tényleg visszahúzódó--- elég nagy ordas és ki van éhezve ha még egy 18 évest is itt próbál becserkészni

4. érett----az összes érett nő 15-17 év közötti és a gy .kérdések szex rovatát fürkészi nyáladzva

jahh, és én nem felelek meg a kritériumoknak

ott elbuktam, hogy fiú vagyok

2011. máj. 20. 22:19
 26/33 A kérdező kommentje:
hát utolsó, ezt borzasztóan félrenézted :D most nem állok le magyarázkodni, nem éri meg, de köszönöm a sok biztató választ is, én úgy gondolom, hogy megérte kiírni ezt a kérdést :)
2011. máj. 20. 22:47
 27/33 anonim ***** válasza:
gondoltam, hogy benézem, mindig be szoktam nézni ezeket :D
2011. máj. 20. 22:53
 28/33 anonim ***** válasza:

nézzük csak...

életkor, 15 ez stimmel.

nem plázacica: hm... hát az olyanoknak kitépném a haját.

megértő: talán? nem szoktam kiröhögni mások baját, én is sok mindent átéltem már

okos: a magyar őstörténet és a hunok harcmodora érdekel

érett: nem az a célom hogy minden hétvégén leigyam magam, és nem is az hogy bepasizzak és minél hamarabb meg... magam.

romantikus: fogjuk rá.

visszahúzódó: csak eleinte. na meg az idegenekkel. kevés embernek nyílok meg, és nincs is olyan ember a világon aki mindent tud rólam.

utazni: belföld? mint a huzat! külföld? az 1. <3 Egyiptom lesz

idegen kultúrák: megint Egyiptom (istenek, vallás, stb.) + Japán

vékony vagyok, de nincsenek görögdinnyéim (ami a mai pasiknál már alap feltétel).

ha hozzácsapunk egy lököttet, szerintem teljes a kép.

Na, átmentem a vizsgán?

2011. máj. 20. 22:58
 29/33 A kérdező kommentje:
nagyon is :D a görögdinnyék nem számítanak, és japánt én is szeretem
2011. máj. 20. 23:03
 30/33 anonim válasza:

szerintem én ilyen vagyok..:)

és mondták már többen is.(:

16/L

2011. máj. 21. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!