Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány? Szeretnék megismerkedni ilyen lányokkal, és akár párkapcsolatot is eltudnék képzelni:
ezeket mondják magukról igen. de hiába pontoznak a naiv lányok vagy az illúziókkal teli tudatlan fiúk, ez akkor is tény. De ok. tessék, tesztalapon figyelembe veszek 100 random ismerősömből ki milyen
... az eredmény kritikus 1%
most másik 100-at
....
hát ez se lett jobb
továbbra is mesének tartom, mivel ez az igazság, ezt tapasztalni, aztán hogy ki mit mond az más kategória
(az meg ha a piroska farkas hasonlatot se tudtátok (aki nem inge..) értelmezni az megint a szokásos 0iq-s gyk szintet jellemzi)
Nos, hidd el, tényleg vannak. Az, hogy okos, kicsit összetett dolog, de alapjában véve sok az okos lány, hogy művelt-e, az más kérdés.
És speciel teljesen magamra ismertem...
Sok ilyen van!
Ismertetőjelek: ocsmány kinézet
Figyelj haver elmondom mi a tényállás:
vedd a csajokat az 100%
90%-a ribanc ergo 10% a normális kategória. Azon belül vannak az okosak és szépek és az okosak de nem szépek(tudom tudom két véglet de ez így egyszerűbb)
szóval abból a maradék 10%-ból kb 3% a szép és még vedd hozzá hogy durván a felének nem tetszel 1,5% ja és ne hagyjuk azt sem hogy szép és okos lánynak bizony pasija van levonhatsz 1%-ot. Ez nem hülyeség csak a valóság(persze csak saccolt adatok és ezt így nagy vonalakban írtam de kb ez a helyzet. Én úgy vettem észre hogy ezt így 20 éves kortól kezdik kinőni, az arányok változnak és növekszik az esélyük hogy normális párt találjanak. Innentől számold ki mennyire éri meg:)
Örülök ha segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!