Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen lány? Szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen lány? Szeretnék megismerkedni ilyen lányokkal, és akár párkapcsolatot is eltudnék képzelni:

Figyelt kérdés
- 15-17 év közötti - Nem nagyképű pláza cica - Megértő - Okos - Érett (elsősorban lelkileg) - Romantikus - Kicsit visszahúzódó, olyan aki nem mindenkinek tud megnyílni - szeret utazni - szereti az idegen kultúrákat Kevésbé fontos tulajdonság: vékony
2011. máj. 17. 19:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

ezeket mondják magukról igen. de hiába pontoznak a naiv lányok vagy az illúziókkal teli tudatlan fiúk, ez akkor is tény. De ok. tessék, tesztalapon figyelembe veszek 100 random ismerősömből ki milyen

... az eredmény kritikus 1%

most másik 100-at

....

hát ez se lett jobb

továbbra is mesének tartom, mivel ez az igazság, ezt tapasztalni, aztán hogy ki mit mond az más kategória

(az meg ha a piroska farkas hasonlatot se tudtátok (aki nem inge..) értelmezni az megint a szokásos 0iq-s gyk szintet jellemzi)

2011. máj. 17. 20:34
 12/33 anonim ***** válasza:
75%

Nos, hidd el, tényleg vannak. Az, hogy okos, kicsit összetett dolog, de alapjában véve sok az okos lány, hogy művelt-e, az más kérdés.

És speciel teljesen magamra ismertem...

2011. máj. 17. 20:43
 13/33 A kérdező kommentje:
jajj nyugi, én tudom h nem minden az aminek látszik, és hogy nem minden igaz... ez egy kérdés volt hát kíváncsi voltam
2011. máj. 17. 20:44
 14/33 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, persze az okos relatív fogalom, de úgy értettem, hogy ne bukdácsolós, a világról mit sem tudó analfabéta legyen, de pl ha matekból nem olyan jó mert nem arra való az agya, akkor az semmi problémát nem jelent, tehát nem kell egyből osztályelső tanulóra gondolni, vagyis én nem úgy értettem, de egyébként egyetértek veled
2011. máj. 17. 20:47
 15/33 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sok ilyen lány van. Elég sokat ismerek. Okos, szép, nem pláza cica és ebben a korcsoportban van...
2011. máj. 17. 21:18
 16/33 A kérdező kommentje:
többen kérdeztétek: 18 éves vagyok
2011. máj. 19. 18:37
 17/33 anonim ***** válasza:
lányok? merre laktok? :):)
2011. máj. 20. 21:05
 18/33 anonim ***** válasza:
34%

Sok ilyen van!

Ismertetőjelek: ocsmány kinézet

2011. máj. 20. 21:07
 19/33 .Daniel. ***** válasza:
35%

Figyelj haver elmondom mi a tényállás:

vedd a csajokat az 100%

90%-a ribanc ergo 10% a normális kategória. Azon belül vannak az okosak és szépek és az okosak de nem szépek(tudom tudom két véglet de ez így egyszerűbb)

szóval abból a maradék 10%-ból kb 3% a szép és még vedd hozzá hogy durván a felének nem tetszel 1,5% ja és ne hagyjuk azt sem hogy szép és okos lánynak bizony pasija van levonhatsz 1%-ot. Ez nem hülyeség csak a valóság(persze csak saccolt adatok és ezt így nagy vonalakban írtam de kb ez a helyzet. Én úgy vettem észre hogy ezt így 20 éves kortól kezdik kinőni, az arányok változnak és növekszik az esélyük hogy normális párt találjanak. Innentől számold ki mennyire éri meg:)

Örülök ha segíthettem.

2011. máj. 20. 21:14
 20/33 anonim ***** válasza:
84%
Danielnek igaza van sajnos :/ vannak vannak de mocskos ritka :/
2011. máj. 20. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!