Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a FÉRFIAK?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak ilyen alfahím, raj típusú srácokat lehet találni. Szoliznak, csak a divat érdekli őket, stb. Ez így nagyon nem oké! Hová tűntek a férfias pasik?
2011. máj. 17. 15:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha megkérlek kedves kérdező leírnád hogy neked pontosan mit is jelent a férfi szó ?
2011. máj. 17. 16:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Ja ez engem is érdekelne
2011. máj. 17. 16:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Sajnos egyre kevesebb van :( Épp ezért van az is, hogy a huszonéves nők többsége 30-on felüli férfit keres, beleértve engem is, ők már javarészt kinőttek ebből. Egy úriember kinézetű huszonéves férfi pedig nagyon kapós a nőknél, csak hát ritka, mint a fehér holló.
2011. máj. 17. 16:35
 14/21 anonim ***** válasza:

Figyelj, kedves kérdező, tudod ott a gáz, hogy valamikor csak olyan pasik léteztek szinte, amilyenre te is vágysz.

Csak ők le lettek nézve, "régimódinak", "prűdnek", "nem trendinek" lettek titulálva....Úgyhogy sajna, de ezt a közízlést ti nők alakítottátok ki. Ha nem lenne az ilyen gizda gyökerekre ekkora kereslet, akkor nem lenne belőlük ennyi. Azért van belőlük ennyi, mert látják, hogy ezzel a stílussal tudnak sikereket elérni.

Szóval a kérdés nem az kéne legyen, hogy miért van elkorcsosulva a férfi faj, hanem inkább az lehetne a kérdés: Miért csak az ilyen korcs "férfiak" felelnek meg a nőknek?

2011. máj. 17. 16:51
 15/21 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne a kérdező álláspontja, hogy mi számít szerinte férfinek.

Az alfahím jelentése sajnos manapság rendesen elkorcsosult és a nyeszlett, díszb.zi, idióta, nagy arcú gyökereket nevezik annak.

A szoláriumozás és a hajvasalás szintén egy beteges divatnak csúfolt mánia eredménye. A rajt pedig a tetves cigányokra használják, akik legalább kétszeres túlerőben játsszák az agyukat, amúgy pedig eltűnnek a francba, ha egy kicsit is keményebb ellenféllel állnak szembe.

Elég csak a filmes világ változását megnézni:

50-70-es évek: Clint Eastwood, Marlon Brando stb. Nem egy kigyúrt állat, de mégis kemény f.szagyerek.

80-90-es évek: Stallone, Van Damme, Schwarzenegger: kigyúrt állat tesztoszteronbombák.

2000-es évek eleje: alacsony, sovány, lányos, festett, lakkozott férfinak csúfolt csírák.

Előre rettegek mi lesz 10 év múlva.

Hogy hová tűntek? Sajnos kezdenek kihalni, vagy átalakulni, mert a média ezt súlykolja az emberekbe. Aki pedig nem akar egyedül maradni, vagy különcnek lenni, az vagy beáll ebbe a sorba, vagy vállja, hogy kiközösített lesz. Vannak még férfias férfiak, csak azok is úgy gondolják, hogy minek legyenek ilyenek, ha nincs rájuk igény. Sajnos ez van. Még lehetne ezen változtatni.

2011. máj. 17. 17:09
 16/21 anonim ***** válasza:

Én sajnos nem azt tapasztaltam, hogy a 20-on éves lányok 30 felett keresgélnek. Ha megmondom a koromat, már menekülnek...

Érdekelne a kérdező életkora. A 10-en éveseknél tényleg a divatmajmok a nyerők, de 20 felett már nekem is termett babér. 30 felett pedig egyre jobban értékelnek a nők. Meg szoktak találni...

2011. máj. 17. 17:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, írd le mit jelent neked a férfi, milyen tulajdonságai vannak.
2011. máj. 17. 18:00
 18/21 anonim ***** válasza:

De ez igaz.AZ utca is tele van bzu emósokkal akiket egy szál bél tart össze.Na én ezeket utálom nagyon..De am tényleg elég ritka egy normális pasi.Szerencsére én megtaláltam:)

L19

2011. máj. 17. 21:27
 19/21 anonim ***** válasza:
2011. máj. 17. 22:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Mert nem láttál engem :D:D

Am én tényleg férfias vagyok, ki vagyok b@szva, de nem rajolok, meg ilyenek.

De bnőt sem keresek.

2011. máj. 18. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!