Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nincs meg köztünk a szikra. " Mit jelent ez egy fiú szájából?
Van értelme - HA igazat mondott.
A "szikra" a férfi részéről az illattól és a mell- csípő- derékbőség arányától függ. Az igaz, hogy ehhez nem kellenek hónapok.
Ez pont ugyanolyan, mint egy lány szájából az, hogy: "a barátság az, amit részemről el tudok képzelni".
Az ajnározás valószínűleg empátiából volt. Ne érts félre, nem szánalmas vagy, csak egyszerűen olyan helyzetbe kerültél, amiben együttérez veled. Én hasonló dolgokat tapasztaltam nemrég egy lánytól, akinek melleleg nem volt pasija, csak épp nem súroltam a lécet alulról sem. Az, hogy nincs meg a szikra egyébként gy rendkívül értelmes mondat, azt jelenti, hogy "nem egyszerre veszitek a levegő", "nem pendültök egy húron", nem egyforma a nézetetek a világgal, dolgokkal... kapcsolatban. Lehet, hogy ez neked most pokolian fáj.
Persze nem fetétlen kell beletörődnöd, mert az emberek változnak...=)
1. Illat, derék és mellbőség megvan. :P
2. Nem azért mondta mert épp sajnált. Épp azt sajnálta, hogy kb. 2hónapja nem látott és hiányolt.
3. Egyszer már nagyon fájt. Többet nem fog. Csak este van és felmerült bennem ez az egész, hogy most mivan.
4. Ugyanúgy gondolkodunk a világról. Elvileg ezért nevezzük egymást barátnak.
5. A levegőt meg tényleg nem ugyanúgy vesszük és ez nekem is világos meg neki is és ezért nem értem, miért mondott ilyeneket. (Ha annyit mondott volna, hogy hiányol, mert a barátja vagyok, akkor nem értetlenkednék.De tovább kellett szineznie...)
Itt aztán vannak találgatások...:D
Ha valaki ezt mondja, az azt jelenti, hogy ő nem érez különösebben semmit, nincs ami összefogjon benneteket...Azt is mondják, hogy a szerelem lángra gyújt...Ha nincs szikra, nem gyullad be, röviden ennyi a jelentése...23/F
1: Ne filmekre építs, ott Chuck Norrist egyszer elverte Bruce Lee, pedig tudjuk, hogy ő igazából legyőzhetetlen!
2: Ez azt jelenti, hogy le vagy koptatva.
3: Attól, hogy nem akar tőled semmit, még tarthat szépnek.
4: 19 évesen azért már lehetne elég élettapasztalatod egy ilyen kis semmiséghez.
Ha a motor sem berúgásra, sem betolásra nem indul, benzin van benne, el is jut a karburátorba, meg a hengerbe is, de nincs szikra akkor... kár a benzinért, mert nem lesz robbanás, nem üzemel a gépezet.
Ha sokáig tolod , ennek ellenére, akkor kifáradsz a drága benzin meg a kipufogón is folyik kifelé, és közben még a a gyertyát is beköpi!
Ha nincs szikra, akkor az azt jelenti, bár, kedves, helyes, aranyos, csinos lánynak tart, akivel alkalomadtán szívesen dumcsizik, de ilyenből van a tarsolyában még tizenkettő. Pontosan ugyanannyit jelentesz neki, mint bármely másik hozzád hasonló lány.
És az is lehet, hogy az a bizonyos szikra egy -külső szemlélő által - nálad lényegesen szürkébb lánnyal jön össze, akiben viszont ő meglát valami olyat, amit tán senki más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!