Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, Szerintetek bejövök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Szerintetek bejövök a srácnak?

Figyelt kérdés
A buszon hazajövet a srác mondta a kistesójának hogy kérdeze meg tőlem hogy teccek e neki ..6000 ft ben fogadtak . Aztán gondolom a kistesója elmondta a válaszomat a srácnak ( a válaszom az volt hogy kicsit tetszik ) És mésnak már tökre jófejvolt, igaz hozzá teszem előtte is órákon nézet de most mintha magabiztosabb lenne.A telefonját is odaadta hogy vigyázzak rá, utána "véletlen" érintések és a buszon hazafele végig bámult.. Másnap a suliba foci volt és ő meg a haverja meg a bnőm bejöttek értem hogy mennyek focizni ha van kedvem ..el is mentem 10 óra fele jötttünk haza biciglivel és 6 kméteren át félpercenként visszanézet ( am senki más nem volt az utcán ) én lassaban mentem .. ezért voltam mögötte és egészen hazáig nézett ,furának talátam de csak arra gondoltam hogy félént lehet ( ja külföldön élek és nem ugyanaz az anyanyelvünk de megértem amit mondanak és beszélek is . szóval nem ez lehet az akadály ) Érdemes kezdeményeznem vagy majd ő ha eggyátalán akar komolyabbat. ?! Értelmes válaszokat ha lehet :) köszii 13/ L
2011. máj. 16. 20:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bátorítás ? Egyszerű,ha úgy érzed,hogy tényleg tetszel neki,akkor kicsit te is add a tudtára valahogy,hogy mit érzel iránta (de nem úgy,hogy elmondod neki !) ;)
2011. máj. 20. 14:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. csak mindenki azt beszéli h én belévagyok esve, mondjuk ez igaz .. de nem én mondtam azoknak akik ezt mondják.. szóval a srác sejti.
2011. máj. 20. 17:53
 13/21 anonim ***** válasza:
kedveskedj vele,jarj a kedvebe,menoskodj vele de ugy hogy ne sertesnek vegye es akkor rajon:)13/F
2011. máj. 20. 23:54
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszii ^^ Még szívesen várok több választ is : D
2011. máj. 21. 15:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Ehhez már nincs mit hozzá fűznöm,a többi már rajtad múlik,fogadd meg a tanácsokat,és ha van vmi fejlemény,akkor írj ide,el fogom olvasni ! ;)
2011. máj. 21. 21:22
 16/21 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen amúgy te hány éves vagy ?
2011. máj. 21. 23:27
 17/21 anonim ***** válasza:
14...Am a válaszok egyharmadát én írtam ide :P :D
2011. máj. 26. 12:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Tudomm tudommm és köszönömm :) )
2011. máj. 26. 19:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Már megint én vok,ha van vmi fejlemény,akkor szólj :) :D
2011. máj. 26. 22:10
 20/21 A kérdező kommentje:
Rendbenn.. am ma egész héten nem volt mert campingezni voltak, de igaz h a kistesója( 8 éves) áthívott hozzájuk, "hogy segít megtanulni gitározni" de a kissrác sem tud igaz a szülei tudnak de nem hiszem hogy a szülei velem foglalkoztak volna egyépként a szülei bírnak engem :) szal nem tomm :) De írok ha van valami .. am ittaz msnem ha kell - zsepetra@hotmail.com .. ha akarsz vegyél fel s majd dumálunk ott. :)
2011. máj. 27. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!