Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök annak a srácnak, aki nagy plüssmacikat küldözget nekem és bejelöl iwiw-en?
Figyelt kérdés
A helyzet az , hogy megimertem egy fiút, egyszer találkoztam vele és túlzottan nem is érdekelt. Idősebb nálam, legalább 5 évvel, úgyhogy nem nagyon izgatott. A tesomat is ismeri és mivel ők egy másik városban laknak, a tesom csak ritkán jön haza. Amikor egyszer hazajött valamilyen ünnep alkalmából, hozott nekem egy plüsst, amit ő küldött nekem. Aztán bejelölt iwiw-en. Ezek minek a jelei? Csak barátkozni akar, vagy mást?2009. ápr. 14. 12:07
1/10 anonim válasza:
valószínűleg felkeltetted a figyelmét.ezt nem lehet megmondani mit akarhat pontosan de érdekled.próbálj vele beszélgetni,kérdezgetni dolgokról ami téged érdekel.minnél több mindent tudsz annál jobban kiismered.meg persze minél többet beszéltek annál jobban fogja az igazi önmagát adni.
2/10 anonim válasza:
Szerinted?Ezzel mutatja ki, hogy ki nem állhat,nem?
3/10 A kérdező kommentje:
Pontosan fogalamam sincs mit akar ezzel kimutatni. Nem is nagyon beszélgetett velem amikor közös társaságban voltunk. Nem tudom mit akarhat. De ez most komoly.
2009. ápr. 14. 12:23
4/10 anonim válasza:
Valószinű,hogy bejössz neki,hisz csak úgy nem küldene ajándékot.Mi értelme lenne.Valamit szeretne tőled,de kérdezz rá szerintem,hogy ezt milyen alkalomból kaptad!
5/10 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodtam, hogy felvegyem-e msn-re. De nem venné tolakodásnak?
2009. ápr. 14. 12:36
6/10 anonim válasza:
nem venné szerintem örülne neki!de mint már mondtam beszélgess vele!
7/10 anonim válasza:
Hú, akkor én sok mindenkinek bejöhetek, mert már legalább 300 pasi bejelölt a wiwen!
8/10 A kérdező kommentje:
És mellé tásított egy rohadtnagy plüssmacit?
2009. ápr. 14. 12:47
9/10 anonim válasza:
Akkor lehet, h tetszel neki, de ezt a wiwes dolgot nem is kellett volna ideírnod!
10/10 A kérdező kommentje:
De miért nem? Engem pl eddig csak olyanok jelöltek be iwiw-en, akiket régebb óta ismerek vagy rokon. És nem is várom le senkitől, akivel egyszer találkoztam, h bejelöljön, hisz én sem szoktam.
2009. ápr. 14. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!