Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a jelek, amiből kiderül, hogy bejövök egy srácnak?
Figyelt kérdés
Akár első találkozáskor,mikor megismertük egymást,akkor milyen jeleket vág le,ha tetszik neki egy lány?
15L
2010. jún. 5. 15:59
1/13 anonim válasza:
ő de a srác mennyi idős? kül szerintem próbál közeledni hozzád, valahogy elintézi h összeérjetek, sokszor néz téged, állandóan körülötted van. ilyenekre gondolok.
2/13 A kérdező kommentje:
ő 17 éves
2010. jún. 5. 16:03
3/13 anonim válasza:
akkor talán komolyabb. neki te vagy a középpontban. állandóan meletted van.
5/13 A kérdező kommentje:
mondta üljünk le beszélgetni,nézett,stb..
2010. jún. 5. 17:34
6/13 anonim válasza:
bocsi de egy kereszt nevet kérhetnék kedves kérdező?:D ismerős a szitu
17/F
7/13 A kérdező kommentje:
15:38-as:hol laksz?
2010. jún. 7. 16:15
8/13 A kérdező kommentje:
15:38-as: versenytáncolsz?(hip-hop!)
mióta ismered a csajt? hol ismerted meg?
hogy néz ki?
van szabályzója?
2010. jún. 7. 16:45
9/13 anonim válasza:
Miskolc, nem versenytáncolok,
közös ismerőstől hallottam hogy tetszek neki és egyszerűen felvettem msn-re, azóta nagyon jól megvagyunk nap mint nap beszélünk!
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem te vagy!!!
Pedig már kezdtem örülni..
2010. jún. 7. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!