Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a beteges féltékenykedés ellen?
Az attól függ, hogy te vagy betegesen féltékeny, vagy a párod...
Ha te, akkor tudatosan törekedj arra, hogy megbízz a másikban. Amikor féltékenységi roham jön rád, ülj le, számolj 10-ig, gondold át milyen pozitív élményeid voltak a pároddal kapcsolatban, milyen bizonyságot tett eddig a szerelméről! Gondolj a jó dolgokra és ezzel programozd magad!
Ha a párod betegesen féltékeny, akkor gondold át, megéri-e vele maradnod, meg tud-e változni!?
Van egy prózaibb válasz is: adj okot rá! Akkor már megalapozott s nem beteges a féltékenység.
üdv.: hegedor
Nekem a volt barátom iszonyatosan féltékeny volt. Évekig próbáltam megfelelni az irreális elvárásainak. Megtettem mindent, hogy ne legyen rám féltékeny. Beszélgettünk a dologról rengeteget. DE nem változott semmi. Így hat és fél év után a szakítás mellett döntöttem.
Mérlegelni kell, hogy megéri-e feláldozni önmagad egy olyan kapcsolatért, ahol a legfontosabb alapkő a bizalom hiányzik. Szerintem a bizalom nem úgy alakul ki.
Én többnyire mindaddig bízom az emberekben, amíg nem adnak okot arra, hogy ne bízzam bennük. Nem tudom, hogy egyes pasiknál miért nem így működik a dolog.
A féltékeny ember alulbecsüli önmagát, nincs önbizalma.
Az ilyentől menekülni kell, mert tönkreteszi a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!