Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Makacssag? Buszkeseg? Meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Makacssag? Buszkeseg? Meddig lehet ezt huzni-nyuzni, hol vannak a hatarok?

Figyelt kérdés

Masfel eve vagyunk egyutt a parommal. A god az, hogy mindketten nagyon makacsok vagyunk, Vele az elen. Komolyan neha mint egy eretlen 3 eves ugy kepes hisztizni, pedig 19 eves...ha osszeveszunk altalaban mindig irok neki vagy felhivom, mert nem allom meg. Nem kerek bocsanatot, vagy valai, de en teszem meg az elso lepest. Ha O a ludas a dologban akkor sem ker magatol bocsanatot csak ha emlitem, hogy ne azert nincs valami rendben. Legutobbi kis vitank tegnap volt, tudja jol, hogy o a hibas, megsem lepne semmit. En irtam neki tegnap, hogy mi a bajom, kisse meg bekulo-szandekkal is, de meg sem lotte, mintha O nem tehetne semmirol. Gyakran jatszodjuk ezt...aztan 3. nap felhiv szanja banja buneit, megbocsajtok, egy darabig ez igy megy aztan elolrol kezdjuk.

Nagyon szeretjuk egymast, csak "csiszolodunk" ugymond. Emiatt nem szeretnek szakitani vele, de neha nagyon sok amit csinal. probaltam ezt neki elmondani, akkor oke erti mirol beszelek, de mikor legkozelebb a helyzet ugyanugy kezdodik a jatszma. Hogyan tovabb? :(

2009. márc. 12. 20:36
 1/6 A kérdező kommentje:
* elnezest a hibakert, nagyon siettem, amugy 18 vagyok:)
2009. márc. 12. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs itt semmi baj! A kapcsolatban fontos a kommunikáció! Azt írtad nagyon szeretitek egymást,és ha egy pár nagyon szereti egymást,akadály nincs! :) Beszélgessetek és próbálj higgadt maradni,ha kötekedni kezdene.Légy megértő és össze fogtok csiszolódni! Nagyon-nagyon sok boldogságot!:)

18/L

2009. márc. 12. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk is hasonló volt a szitu!

Mindketten nagyon makacs,önfejüek vagyunk.3 éve "járunk"sőt 2 éve együtt is lakunk.

Sokat veszekszünk.Ez miatt vagy 10x hazaköltözött.Most abban a periódusban vagyunk,hogy ugyérzem örökre vége.Pedig nagyon szeretem még mindig.Csak haragszom rá,hogy itt tudott hagyni.Hisz egy csomó mindent elterveztünk.De a valahogy azt érzem,hogy mi már nem leszünk együtt soha többet.De ennek ellenére azt is érzem,hogy ő is még valamennyire mindig szeret.

Én rájöttem arra,hogy mit kellene,hogy kellene viselkednem vele,hogy örökké egymásé legyünk.

Kérdés az,hogy ő rájött-e?!

Ha nem,ennyi volt..

Azt tudom tanácsolni neked,hogy hagyd a büszkeséget,makacsságot.Még ha ugy érzed megalázó is...

Szeress őszintén!

Veszíthetsz így is!!!

De legalább emelt fővel búcsúztál!

Minden jót!

2009. márc. 12. 20:52
 4/6 A kérdező kommentje:

:) koszi

...csak neha lyan idegesito tud lenni...

2009. márc. 12. 20:53
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves masodik valaszado:) valoban bolcsen irtal:) koszonet erte. az az igazsag, mar parszor en is ereztem hogy orokre annyi, de volt valami mindig ami osszekotott minket, valami megmagyarazhatatlan....

kivanom hogy Rendbe jojjenek a dolgaitok. Minden jot:)

Udv

2009. márc. 12. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszi:)

Én is szeretném ha rendbejönnének a dolgaink:De ez kétemberes történet!

Ha érett fejben eléggé,akkor nem lesz gond!

Meglátjuk!

Majd az idő segít!

Pusz:)

2009. márc. 12. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!