Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A noi buszkeseg elronthat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A noi buszkeseg elronthat egy parkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nagyon buszke vagyok es nem szeretek egy kapcsolatban alul lenni tehat nem szeretem ha iranyitanak!De az a baj hogy o is ilyen buszke es ugyanaz a karakter mint en!Es nem ferunk meg egymassal.most kulon vagyunk.mitcsinaljak?mar egy kicsit feladtan a buszkesegem es hivtam haza de aztmondta meg kell neki ido!Es van egy lanyunk is!De neki ido kell...Mivan???nem ertem!talan nem szeret?
2010. febr. 7. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem lehet, hogy unja a banánt. és kis idő múlva meg tudni fogja, hogy bevállalja-e ezt a dolgot
2010. febr. 7. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát tudod, két dudás nem fér meg egy csárdában.

Hugom és sógorom is ilyen, és folyton marják egymást.

Jó az a lányotoknak, ha azt látja hogy folyton veszekedtek?

2010. febr. 7. 20:10
 3/4 A kérdező kommentje:
hat nem!De kulonben is csak akkor hiv ha kellek neki egy ket orara utana meg ugy elfelejt mint a 21!egy hetig!es nem egy csaladcentrikus ember .ugy el meint egy 15 eves!meg nem nott fel nem veszi eszre hogy vannak csaladi kotelessegei!!
2010. febr. 7. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Most szabadnak érzi magát, és bizony élvezi minden bizonnyal, hogy nem kell veszekednie.

Nézd csak meg a saját kérdésedet: "Mivan???nem ertem!talan nem szeret?" - Annyira a büszkeséged ural, hogy igazán fel sem merül benned a lehetőség, hogy esetleg már nem szeret. Ha egyszer végleg elszakad nála a cérna, akkor nem lesz ami visszahozza, például amiatt is, mert Ő is büszke, így biztosan nem fog meghunyászkodni. Azzal már jó úton vagy, ha te próbálsz nyitni, de abban biztos lehetsz, hogy ha visszamegy hozzád, és ugyanott folytatod, ahol előtte, akkor örökre ott fog hagyni.

Nehéz döntéseket kell meghoznod, és lehet, hogy ezek között az is benne lesz, hogy elengeded őt....

2010. febr. 7. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!