Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legemlékezetesebb dolog amit a (jelenlegi vagy volt) párodtól kaptál?
Amikor belement egy bisex vonatozásba 2 emòs cicafiùval :-$. Nagy nagy örömöt okozott ezzel.
16/F
Atya világ:D:D(^)
Sok minden van aminek egy ember tud örülni, hisz már egy olyan mosoly amire nem számítasz egy ölelés, akármi!Én például minden apróságnak tudok örülni, mert ha az emberben átértékelődnek bizonyos dolgot az ilyen dolgoknak is tud örülni!Ezt remélem minden ember egyszer majd így gondolja:)
Ha már ezeket leírtam írok példát is:)
Elindultam suliba reggel azt hittem ő még itthon fog nálam aludni hát nagy örömömre lement a virágboltba vett 7db rózsát és telerakta a szobámat szirmokkal a bejárati ajtóhoz vezetve:)(mire hazaértem itt várt ez a sok minden:)) gyertya,sötétítő elhúzva, hangulathoz illő zene ő meg alsónadrágban az ágyamba várt:) és hát utána ami szokott történni:)rátok bízom;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!