Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legemlékezetesebb dolog amit a (jelenlegi vagy volt) párodtól kaptál?
Születésnapomra kaptam töle egy kis bocit, nagyából 2 éve :) azóta már sajnos csak barátok vagyunk , de még mindig szeretem s küzdök érte ! bár most kicsit nehéz "nekem"
azt a kis bocit :) életem végéig megtartom s ha ott az idöm, koporsomba is fogom tetetni :) ( mégha más nő mellet is fogom leélni az életem ( öt sosem fogom elfelejteni , első szerelem :) )
Ismerkedéskor kaptam tőle egy idézetes könyvet, kis matricákkal bejelölte benne nekem a legszebb részeket.
Egy másik alkalommal hozott nekem a tenyerében egy kis piros pöttyös csokoládé katicát.
Ezeket én nagyon aranyosnak tartottam:).
Szakításkor viszont megkérdezte, hogy lányokkal csinálnám-e, na ez is egy "kedves" gesztus volt, csak már más értelemben:(.
23 L
az első igazi szeretkezés. előtte csak keféltem, vele viszont érzelem is volt, ami igazi ajándék volt.
20L
mellette éreztem először,h milyen amikor vki "csodál" és Nőnek érezhettem magamat..Mikulásra kaptam tőle csokit meg 1 nagyon elegáns comfixet(bnőmet 3szor felhívta h melyiknek örülnék:D) meg nőnapra Mozart csokit..:)
21/L
A régieket utálom...nagyon.
A mostani a világ legédesebb lánya:) Az első csók$ Isteni volt:) De ami a legjobb amit tőle kaptam az hogy él$:) Hogy velem van, sosem voltam ilyen boldog.
18/L
egy 35 centis vibrátor:)
nagyon bevált a mai napig használom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!