Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen/hogy néz ki egy laza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen/hogy néz ki egy laza kapcsolat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
15:004 Egyébként meg valamit nagyon félreértesz!!
2011. máj. 15. 15:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Érdekes az egyik válaszoló úgy ír, mintha a párkapcsolat egy nagy teher lenne. Nem lógunk egymás nyakán meg nem számolunk be minden percről.... Nem tudom neked milyen kapcsolataid voltak, de biztos rosszul választottál. Mert én ilyen gondokkal nem találkoztam, soha nem ellenőrizem a másikat, nem beszámolás van, amit akarnak elmesélnek egymásnak a felek és ez természetes is, az sem teher, ha a barátaimnak elmesélem mi volt velem. Az ember pedig általában azért alakít ki párkapcsolatot, hogy megtalálja azt a személyt, akivel családot alapíthat, leélheti a hátralévő életét. A laza kapcsolat szerintem, ha ezek mind hiányoznak, kb egyenlő a szexkapcsolattal.....
2011. máj. 15. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!