Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy értsem? Lányok ti komolyan gondoljátok ha ilyet mondtok vagy csak a pillanat fellángolása ez a mondat?
Figyelt kérdés
Tudni kell hogy már járogatok egy csajjal(mondjuk nem lett kimondva). Na de tegnap este beszéltünk facebookon és rólam tudni kell hogy nem szeretek konkrétan válaszolni egy kérdésre. És mikor már nem akartam neki válaszolni azt mondta hogy kicsit már kezd unalmassá válni hogy könyörögnie kell egy válaszért, szóval menjek aludni vagy hagyjam békén.
Ezt én hogy értsem csak egy kis hiszti volt vagy most megsértődött?
2011. máj. 15. 11:25
11/15 A kérdező kommentje:
18
és csak azért nem szeretek neki konkrétan válaszolni, mivel látom rajta hogy mennyire érdekli. És amúgy utána mindig válaszolok neki csak most kicsit túlzásba vittem....
2011. máj. 15. 11:59
12/15 anonim válasza:
utálom az ilyen "jaj de szeretem húzni a lányok agyát,mert ettől megőrülnek értem" pasikat.Mindig is ilyen gyáva alak maradsz.A nők határozottságot szeretik,nem pedig a tétlenséget és az agyhúzást.Egy igazi férfi az határozott...
13/15 anonim válasza:
szerintem te egy kib*aszott nagy gyökér vagy...
14/15 anonim válasza:
Ha sokáig húzod az agyát majd keres egy normális pasit.
Te mit szólnál,ha kapcsolatot szeretnél,de a csaj nem tudja megmondani,hogy akar-e veled lenni?
15/15 anonim válasza:
Én a csaj helyébe már rég elküldtelek volna melegebb éghajlatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!