Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Segítség! (több infó a leírásban. )
Megpróbálom dióhéjban vázolni a helyzetet. Van egy lány akivel egyik este összeismerkedtem (nagyon kedves lány és nem "party-ribanc"), majd buli után hazakísértem. A háza előtt még egy ideig beszélgettem vele majd kaptam puszit aztán én is hazamentem. Másnap ujságolom a legjobb barátomnak (aki elvileg jött volna ugyanebbe a buliba de beteg volt, szal otthon maradt), hogy mi volt erre megfagy a tekintete és kinyögi, hogy emiatt a lány miatt jött volna csak el a buliba és már kb. 1-2 hónapja tetszik neki csak eddig nemnagyon volt alkalma találkozni vele. Akkor nyugodt emberek módjára megbeszéltük, hogy én leakadok a lányról merthát végülis nem volt még semmi és különben is nekem fúrta a dolog az oldalam, hogy összejöjjek azzal a csajjal aki után a legjobb cimborám már egy ideje futkozik. OK itt a történetnek jó vége lehetne: én keresek egy másik lányt ők (lehet hogy) összejönnek és mindenki boldogan éli tovább az életét. De nemrég ez a szóban forgó lány meghívott minket egy saját buliba, majd felajánlotta, hogy nála alhatunk (mármint mi ketten a barátommal + a csajnak még néhány barátnője; másokat lepattintott szóval amolyan VIP-ek voltunk) Éshát természeten én magamra parancsoltam, hogy a házigazdánkal ne jöjjek ki "túl jól" és átadjam a szinpadot a barátomnak. Viszont a srác akárhogy próbálkozott a lánynál, a csaj nemigen mutatott felé olyan érdeklődést (legalábbis én így láttam), hogy összejöjjön vele. Persze jól kijöttek de csak olyan sablonos baráti szinten. Ezzel ellentétben a lány hát... inkább énfelőlem érdeklődött ami nekem kicsit kínos volt a fent említett dolgok miatt. Egy másik vicces dolog, hogy amikor aludtunk, (ágyak egymás mellé voltak tolva összesen 8-an voltunk a lakásban) akkor én emellett a lány mellett aludtam (ő jött mellém, nem pedig én ő mellé) és amikor már mindenki aludt és igazgattam a takaróm, véletlenül a kezem a lány kezébe landolt, ő megfogta és amikor megpróbáltam elhúzni még meg is szorongatta egy kicsit, jelezvén, hogy jó neki ez így, és hát....így aludtunk el.... Másnap hazajöttem, és egész nap (még most is) ennek a lánynak az arca van előttem, és ma is megnéztem 1 rém unalmas filmet a családdal - de csak azért néztem végig mert valahogy a főszereplőnőnek az arca iszonyatosan emlékeztetett erre a lányra. Be kell, hogy ismerjem, hogy fülig belezúgtam ebbe a lányba... Azóta is töröm a fejem, hogy mitévő legyek, most vajon megpróbáljak összejönni vele, ezzel valószínűleg romba döntve egy számomra fontos barátságot, vagy valahogy jegeljem a témát és magamat rágjam miatta még hosszú, hosszú ideig? Vagy egyáltalán a barátommal szemben ez gerinctelenség lenne?
Hát úgy látszik mégse sikerült dióhéjban leírni a dolgot.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat / véleményeket.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!