Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Segítség! (több infó a leírásban. )
Megpróbálom dióhéjban vázolni a helyzetet. Van egy lány akivel egyik este összeismerkedtem (nagyon kedves lány és nem "party-ribanc"), majd buli után hazakísértem. A háza előtt még egy ideig beszélgettem vele majd kaptam puszit aztán én is hazamentem. Másnap ujságolom a legjobb barátomnak (aki elvileg jött volna ugyanebbe a buliba de beteg volt, szal otthon maradt), hogy mi volt erre megfagy a tekintete és kinyögi, hogy emiatt a lány miatt jött volna csak el a buliba és már kb. 1-2 hónapja tetszik neki csak eddig nemnagyon volt alkalma találkozni vele. Akkor nyugodt emberek módjára megbeszéltük, hogy én leakadok a lányról merthát végülis nem volt még semmi és különben is nekem fúrta a dolog az oldalam, hogy összejöjjek azzal a csajjal aki után a legjobb cimborám már egy ideje futkozik. OK itt a történetnek jó vége lehetne: én keresek egy másik lányt ők (lehet hogy) összejönnek és mindenki boldogan éli tovább az életét. De nemrég ez a szóban forgó lány meghívott minket egy saját buliba, majd felajánlotta, hogy nála alhatunk (mármint mi ketten a barátommal + a csajnak még néhány barátnője; másokat lepattintott szóval amolyan VIP-ek voltunk) Éshát természeten én magamra parancsoltam, hogy a házigazdánkal ne jöjjek ki "túl jól" és átadjam a szinpadot a barátomnak. Viszont a srác akárhogy próbálkozott a lánynál, a csaj nemigen mutatott felé olyan érdeklődést (legalábbis én így láttam), hogy összejöjjön vele. Persze jól kijöttek de csak olyan sablonos baráti szinten. Ezzel ellentétben a lány hát... inkább énfelőlem érdeklődött ami nekem kicsit kínos volt a fent említett dolgok miatt. Egy másik vicces dolog, hogy amikor aludtunk, (ágyak egymás mellé voltak tolva összesen 8-an voltunk a lakásban) akkor én emellett a lány mellett aludtam (ő jött mellém, nem pedig én ő mellé) és amikor már mindenki aludt és igazgattam a takaróm, véletlenül a kezem a lány kezébe landolt, ő megfogta és amikor megpróbáltam elhúzni még meg is szorongatta egy kicsit, jelezvén, hogy jó neki ez így, és hát....így aludtunk el.... Másnap hazajöttem, és egész nap (még most is) ennek a lánynak az arca van előttem, és ma is megnéztem 1 rém unalmas filmet a családdal - de csak azért néztem végig mert valahogy a főszereplőnőnek az arca iszonyatosan emlékeztetett erre a lányra. Be kell, hogy ismerjem, hogy fülig belezúgtam ebbe a lányba... Azóta is töröm a fejem, hogy mitévő legyek, most vajon megpróbáljak összejönni vele, ezzel valószínűleg romba döntve egy számomra fontos barátságot, vagy valahogy jegeljem a témát és magamat rágjam miatta még hosszú, hosszú ideig? Vagy egyáltalán a barátommal szemben ez gerinctelenség lenne?
Hát úgy látszik mégse sikerült dióhéjban leírni a dolgot.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat / véleményeket.
17/f
Válaszd a szerelmet mert abból kevés van és a barátokat könnyebb visszaszerezni mint egy szerelmet.
ha a fent említett jó barátod megsértődik akkor mégsem olyan jó haver ha meg megbocsájt akkor rendben van és ha esetleg összejöttök de valami nem jó (isten ments) akkor a csaj még mindig oda tud menni ehhez a bizonyos haverhoz és lehet hogy ő is kap egy esélyt.
cím: Bérgyilkosék, ( Killers )
A színésznő pedig Jen Kornfeldt.
Ha valakinek tetszett csak én oltom le a filmet akkor előre is bocsi, ez csak egy saját vélemény ;)
nem elnézést színésznőt rosszat írtam:D
szóval a név: Katherine Heigl
Telefonrol irok helyes irasert elore elnezest kerek.
Nekem is volt egy hasonlo helyzetem.
Az en esetemben a masodik srac szerepe esett ram, szoval nekem nem akart ossze jonni a csaj, ellenben a legjobb baratomnak igen. O megkerdezte h jarhat e vele, h ez nekem nem esne rosszul stb. egyszoval tekintettel volt az erzeseimre es ha azt kertem volna tole h ne jojjon vele ossze akkor nem tette volna.
Engem retenetesen zavart h nem en kellek a csajnak, de a baratomnak meg nem akaetam azt mondani h ne jojjon vele ossze, hisz egy barat h tagadhatna meg a baratjatol azt h boldog lehessen. Szoval mondtam neki h jarjon vele, nem fog zavarni.
Ezt kovetoen mikor harmasban mentunk valahova a baratom ugyelt arra h nekem ne legyen olyan rossz, gondolom tudta h zavar, mert mikor tudtam h harman lessunk inkabb lemondtam a talalkozot, de mikor egyut voltunk ritkabban csokolta, jelen letemben szinte soha.
Na szoval azt akarom kihozni az egeszbol h baratok kozott (nem keverendo a haverokkal) nem lehet ilyenbol gond. Az elottem szolonak aki azt mondta h a baratot konnyebb vissza szerezni de szerelmet nehezebb talalni, nem ertek egyet. Az igaz baratsag ezerszer tobbet er mint akar hany csaj es elronta egy lanyert soha nem szabad velemenyem szerint.
Szerintem te is kerdezd meg a baratod h mit szolna hozza es ha igaz barat akkor nem fogja onzesbol mondani h ne gyere ossze a csajjal, mert a baratsagban nincs onzes, mindig csak adni akar egy barat es nem var cserebe semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!