Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tettétek túl magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tettétek túl magatokat a viszonzatlan/elérhetetlen szerelmeteken?

Figyelt kérdés
egyáltalán sikerült???
2011. máj. 14. 12:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem 5 évembe telt.Szerintem többet igazán nem leszek már szerelmes.Szerintem a szerelem csak így működik,hogy plátóian és szenvedve.Ami boldogság,azt megszokja az ember és nem fog egy életen át tartani sosem...
2011. máj. 14. 13:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Jó, van akinek ez nem megy, aláírom.

Viszont egy lánynak bármikor be lehet dobni a "legyünk csak barátok" szöveget (általában ők szokták bedobni), de ha erre is elutasítóan reagál, na az gáz. Az azt jelenti, hogy nem csak hogy nem tekint rád "úgy", hanem emberileg is utál, megvet...szóval ebben az esetben nincs miről beszélni. Már ez is elég lenne nekem a kiábránduláshoz, hogy valaki lenéz és rajtam röhög. Nektek ez nem elég?

Az meg hogy elérhetetlen? Hát ebben nem hiszek. Senki sem elérhetetlen, max. te nem tudsz tenni érte. Megszólítod az utcán és nem szól neked vissza? Mert max. ez az a szint, ami tényleg elérhetetlen. Ha nem mered megszólítani sem, akkor az a te hibád, nem az övé. Ha meg megszólítod és válaszra sem méltat, akkor az valóban gáz. Viszont akkor meg mit foglalkozol vele? Most kicsit bevédem a nőket, mert mindig azt nyomatják nekik a fiúk, hogy mindig az kell nekik, ami elérhetetlen, mindig a rosszfiúk, a jófiúkat meg le se sz.rják...namost akkor kiderül hogy a fiúk is ugyan ilyenek? Ne már...ha ez a viselkedés nem tetszik nektek a nőkben, akkor ti se csináljátok! Lányos viselkedés! Foglalkozzatok azokkal a lányokkal, akiknél van esélyetek, ne ilyen elérhetetlen akárkikkel!

2011. máj. 14. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Az én esetemben viszonzatlan szerelemről van szó, 10 éve tart és nem tettem túl magam rajta. Viszont van egy gyomorfekélyem, és minden gondolatmenet végén hozzá lyukadok ki. De azért ez nem általános, ha tényleg túl akarsz lenni rajta, sikerülni fog, csak idő kérdése. Szerintem legfeljebb 2 év.
2011. máj. 14. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:
azt olvastam valahol, hogy teljesen csak akkor tudsz elfelejteni valakit, ha újra szerelmes leszel. szerintem igaz.
2011. máj. 14. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:

"Ha meg megszólítod és válaszra sem méltat, akkor az valóban gáz. Viszont akkor meg mit foglalkozol vele?"

igen, de van amikor forditva történik. Csigalépésben történnek a dolgok, rájöttök hogy hasonlitotok egymásra, majd a lány egyedülálló lesz. Meglesz az első találkozó. Majd szeretnéd a következőt, és készülsz arra hogy megtedd a következő lépést, de a lány mindig elutasit hogy dolgozik, nem ér rá.

Szerinted ezt igy könnyű elfogadni, amikor már csak 1 pici hiányzik?

2011. máj. 14. 14:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, fogadjunk h a neten ismerted meg! Nálam is mindig ez van: megismerkedek egy lánnyal, jóban leszünk, tök jó fejnek tart, találkozunk, aztán másodszorra már nem akar, mert élőben ronda vagyok.
2011. máj. 14. 15:29
 17/18 anonim ***** válasza:
dehogy a neten. Évfolyamon. Félévig barátok voltunk, csak akkor foglalt volt, majd mikor szakitott, akkor lendülhettem akcióba
2011. máj. 14. 15:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor nem szóltam :) V csak szívatott, v azt hitte h barátilag akarsz vele találkozni.
2011. máj. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!