Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg a távkapcsolati kérdést, ha 600km a távolság köztetek? Hosszútávon működik-e?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 23:00
1/10 anonim válasza:
Ha kölcsönösen megbíztok egymásban és lelkileg bírod ezt a megpróbáltatást működhet, de nagyon nehéz.. a ritka találkozásokról nem is beszélve
de sok sikert és kitartás! :)
2/10 A kérdező kommentje:
Az összeköltözés még 2évig nem megoldható, ki lehet birni havi egyszeri találkozással ennyi időt?
2011. máj. 13. 23:22
3/10 anonim válasza:
Nekem még 40 km-re is sokat mondtak:S Nem a távban van a hiba, hanem az agyban. Persze van olyan táv ami sok, de ha az egyik fél megtudja oldani akkor már nincs, de mégis van:S
4/10 anonim válasza:
hát nézd nálunk olyan 400 km a távolság imádom szeretem őt, ált ban minden hétvégén találkozunk, de nem alszunk egymásnál mert bonyolult:P nehéz nagyonnagyon nehéz egyrészt testileg is nyilván vannak az embernek szükségletei,de az a legkevesebb a lelki megterhelés mellett. hidd el nagyon le tud szívni az h ha mindig hiányzik a szerelmed:P de egy próbát megér max nem működik,nálunk 7 hónapja működik bár igaz h naggyon nehéz..
19/L
5/10 anonim válasza:
hát nekem a 120 km is sok volt, de a 600... szerintem az nem túl reális. lehet jönni a szerelem mindent megold dumával, de a szerelem megoldja, hogy éjjel, mikor magányos vagy, melletted hajtsa álomra a szerelmed a fejét? a szerelem megoldja, hogy ha nagy bajban vagy, a szerelmed ott teremjen rögtön? a szerelem megoldja, hogy mikor csak úgy adnál neki egy puszit, akkor ott legyen? nem... én már a 120 km-nél is úgy éreztem néha, hogy nagyon nehezen bírom. egy darabig izgi meg romantikus ez a plátói cucc, de nem vagyok már tini.
6/10 anonim válasza:
Max 20-30 km fér nálam bele.
Távkapcsolatnak semmi értelme.
7/10 A kérdező kommentje:
Még új a kapcsolat és tanácstalan vagyok. Jobb lenne véget vetni hiszen úgyis szakitás lesz a vége előbb-utóbb? Nem szeretnék csalódni, de viszont hosszú idő és sok csalódás után most érzem jobban a helyzetet
2011. máj. 14. 10:08
8/10 anonim válasza:
ha felmerül benned ilyen kérdés, akkor hagyjátok.. hatalmas távolság és lelkileg nagyon megviselő :(
9/10 anonim válasza:
500km-es távkapcsolatom volt, 2 hónapig működött.
10/10 anonim válasza:
szerintem belekezdeni sem érdemes, mert nagyot lehet sérülni ebben. van egy határ, amíg reális egy kapcsolat, de a 600 km már nem az. és a hiányzáson túl ott van még egy dolog: sosem tudhatod, hogy mit csinál, amíg nem vagy vele. nagyon sok olyan ismerősöm volt, akinek távkapcsolata volt, aztán a srácról kiderült, hogy otthon is van egy stabil nője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!