Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kis tanácsra lenne szükség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis tanácsra lenne szükségem. Főnök beosztott kapcsolat, mi a véleményetek az alábbi szituról?

Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet, hogy belezúgtam a főnökömbe. Tipikus történet, bár még sosem történt Velem ilyen. Normál körülmények közt nem lenne gond, de mégiscsak a főnököm. Próbáltam magamban ezt az érzést elnyomni, hogy nem lehetek ennyire idióta, de most már ott tartok h megvadulok Tőle. A történethez annyi még hozzátartozik, hogy az irodán belül én vagyok az egyedüli lány. Ő (29/F) az a tipikus nagy dumás, humoros, laza, intelligens pasi. Mindig poénkodik, viccelődik, beszólogat Nekem stb. Mindig van vmi apró kis megjegyzése amit Nekem céloz, be be szól apróságokat. Teljesen összezavar, mert nem tudom eldönteni, hogy csak kedves vagy flörtöl Velem. Néha úgy tud Rám nézni, h azt is elfelejtem fiú vagyok e vagy lány. Egyszerűen nem tudom összerakni a képet, hogy ezek apró kis célzások, hogy húzza az agyam, vagy esetleg bejövök Neki és csak egy jelre vár? Lassan úgy viselkedem mint tinédzserként, ez őrület. Nem tudom mit tegyek. Próbáljam meg kiverni a fejemből, vagy lépjek valamit, kezdeményezzek, utalgassak valamire, finoman kezdjek ki vele. (ezt a tanácsot kaptam vkitől, de hát hogy lehet vkivel finoman kikezdeni ebben a szituban) Ja még annyi, h kb.3 hónapja mentek szét a menyasszonyával, azóta flörtölget, bulizgat de semmi komoly. Egyszer váltottunk pár smst amiben mellékesen smileykkal közölte h látott egy bombázót, h az milyen érdekes volt, és h ezt nekem köszönheti mert én szerveztem le az előadást ahol látta. Hát ez milyen már. Elnézést ha kissé bő lére eresztettem, de megkattanok. Köszönök előre is minden építő jellegű hozzászólást. 24/L
2011. máj. 13. 22:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Majdnem hasonló szituban vagyok én is, azzal a különbséggel hogy nekem viszonyom van a főnökömmel. Imádom én is, odavagyok érte teljesen, de azért mindig bennem van hogy ő főnök és mi van ha vége lesz, hogy fogja kezelni a helyzetet. A másik felmerülő probléma a kollégák. Szörnyűek tudnak lenni, összebeszélnek, sutyorognak a hátam mögött, meg mindenfélét terjesztenek. Egy ideig próbáltam ellenállni, de annyira szeretem, hogy megadtam magam. Bánom is meg nem is. Ha előről kezdeném nem mennék bele.
2011. máj. 14. 10:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Hűű, Neked sem lehet egyszerű... köszi a hozzászólást! Nem könnyű, de valahol meg simán meg kellene hogy érje, elvégre együtt vagytok, jók vagytok, mit kell a kollégákkal foglalkozni? Az ő bajuk ha ez idegesíti Őket... "csak" annyi a bibi hogy a főnököd, ez az amit bánsz vagy azt h nem egyszerű? Ti legalább összejöttetek:D Hajrá-hajrá!
2011. máj. 15. 00:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Bonyolult kapcsolat a miénk, ezt végül is nem bánom hogy összejöttünk. Inkább azt hogy a főnököm, de erről nem tehet egyikünk sem, így hozta a sors. Jobban örülnék annak ha ő is sima dolgozó lenne. Én is úgy voltam hogy kit érdekelnek a kollégák, de hidd el ki tudják készíteni az embert. Sok sikert kívánok neked, nektek!
2011. máj. 15. 17:40
 14/20 anonim ***** válasza:

szia!

Én csak azért nem mennék bele,mert mi van ha úgy tartja kedve és szakít veled,és összejön mással....És neked meg ott kell akkor is dolgoznod vele.Másérszt mi lesz ha vége lesz? Vagy kiderül róla valami szemétség vagy rossz dolog?

Szerintem amíg ő nem kezdeményez nyíltan,addig próbáld visszafogni magad :))) A másik dolog. Ha van lehetőséged add be a pályázatod más munkahelyekre is,és ha már van választási lehetőséged, hogy el tudsz menni biztosan másik cégnél és még mindig oda vagy a főnökért( aki már tett valami célzást pontosan!), akkor menj csak bele.Így nincs kockázat:) 23N

2011. máj. 19. 11:57
 15/20 anonim ***** válasza:
bocsi javítok: szal ha el tudsz menni már másik céghez dolgozni:)
2011. máj. 19. 11:58
 16/20 anonim ***** válasza:
A képlet egyszerü!Nem szarunk a saját fészkünkbe!Én nagyon sok nővel dolgozom, és mégis megállom hogy ne kavarjak senkivel.Pedig sokszor amikor felhívnak hogy baj van és hogy menjek gyorsan kiderül hogy semmi komoly, csak húzzák az agymat a beszólásokkal meg a többivel.Ezzel csak azt akartam mondani, hogy akár minden héten más koleginával kavarhatnék, de nem teszem mert csak bonyodalom lenne belőle.
2011. máj. 19. 12:26
 17/20 anonim ***** válasza:

Az arajelölttel, miért lett vége nem tudod (mert az sokat elárul). Lehet most csak élni akar, de már korban van.

Férfiként mondhatom bejössz neki ez 100. Szimpatizálás utána meg... A probléma az, hogy kollégák között ez szökött működni, mert ha vége egyenlő kockázat egyenlő szívatás utána. De ha itt gáz lesz azt tuti érezni fogod a saját bőrödön és akkor nem lenne jó mellette dolgozni. Rizikós dolog, de örök mondás "aki nem mer nem nyer"!

Jelenleg 1 lánnyal ugyanígy szimpatizálunk, de inkább buliba nyomulj rá mert ott vágod mi a helyzet és tudsz kifogást keresni. Munkahelyen azért eléggé korlátozott vagy...

Sok sikert!

22F

2011. máj. 19. 14:08
 18/20 A kérdező kommentje:

11:57-es üzi írónak:

Köszi a tanácsot:) Őszintén szólva szeretek itt dolgozni, nem akarok innen elmenni, jó helyem van (le is kopogom), így ez a lehetőség abszolút kizárva... próbálom magamban leépítgetni a dolgot, észnél lenni, de elég nehéz úgy hogy nap mint nap különféle "ingerek" érnek :) Én semmiképp nem fogok kezdeményezni, ezt próbálom betartani, aztán majd kiderül.

2011. máj. 19. 21:08
 19/20 A kérdező kommentje:

14:08-as üzi írónak:

Az ara jelölttel azért lett vége, mert túl sokat dolgozik, és egyre jobban elhanyagolta a lányt, emiatt hagyta ott a csaj, pár hónappal az esküvő előtt.

Miből gondolod ezt hogy bejövök Neki? Csak mert olyan természetességgel írtad :) Aki nem mer az nem nyer, gyönyörű mondás, kár hogy a gyakorlatban és ebben a kacifántos helyzetben én meg egy nyúl vagyok, így várakozó pozícióban maradok:)

Köszi a hozzászólást!

2011. máj. 19. 21:15
 20/20 anonim ***** válasza:

14:08-as vagyok!

Hát az gáz ha karrierista, de a mai világban ki nem! Lehet szar volt a kapcsolata azért melózott annyit mind1...

Eddig én 2 fajta párkapcsolathoz vezető módot fedeztem fel.

Spontán amikor a semmiből bumm szerelem stb...

A másik amikor 1 alap szituációban alakul ki szép lassan. Olyankor egyre jobban kiismeri az ember a másikat és elkezdik egymás vérét szívni. Poénok meg ugye előjön az 1 hullámhossz mindenben. Azt akarom mondani Én pl. nyilván jól művelt vagyok és nem bunkó (csak néha), de nem törekedek egy számomra nem szimpatikus személlyel ilyen mindennapi kontaktus. Ezzel azt akarom mondani, nyilván tudjátok egymásról hogy a másik szabad és szerintem kölcsönösen gondolkodhattok ezen. De a legjobb ha egy 3. személyt megkérdezel a melóhelyeden, hogy szerinte mi a szituáció (2 ember néha elég bamba és nem veszik észre ami nyilvánvaló egymással kapcsolatban).

Végül magamból kiindulva én sem küldözgetek SMS-seket olyan nőknek akik nem ütik meg azt a bizonyos szintet számomra.

UI: Lehet meg akar csak fektetni, de akkor elég buta jószág, ha a melóhelyéről választ...

Nem tudom mennyire jár bulizni, de ott sötétség leplez a tánc heve elragadhat és előjöhetnek a dolgok, ha pedig nem akkor érdektelen a dolog. De ti más korosztály vagytok tehát lehet nálatok ez a mód már nem játszik!!!

2011. máj. 19. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!