Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátod/barátnőd animefan lenne?
köszi a válaszokat:D
egyébként énis animefan vagyok:D
Én az ilyen mesékre csak azt mondom hogy aki már ilyen 17-18 éves tályba nézi még akkor az szellemileg gyerek még de nagyon.Főleg ha még bele is éli magát.
Én nem tagadom,ha felszoktam kelni reggel időbe néha a sponge bob-ot megszoktam nézni,de csak néha... ez kb évente 10x fordul elő...ez még nem jelent semmit ha ilyen a barátod/nőd.18 éves létemre.. :D xD
a spongya bob nem anime.
a south park és a family guy egy nagy sz*r:)
de az animékbe még mindig több értelem szorult, mint azokba :D
Erősen foglalkozom a témával és bár nagy fan nem vagyok, most is megyek conra. Nem cp-zek, a South Park jó, a Kukucska is tökéletes a maga módján. Több, mint másfél éve vagyunk együtt barátommalé és őt nem zavarja, mert normális vagyok, s ez csak szórakozás. EZ nem szabad, hogy egy kapcsolatban probléma legyen.
De az előző hozzászólók, hogy a "sok gagyi van.pl(naruto,mert én Dragon Ball fan vok:)" és "japán könyvet (mangát)" könyörgöm... miattatok szidják a normális anime nézőket/manga olvasókat. Még a hozzá-nem-értő is látja, hogy hülyék vagytok és nem vagytok tisztában még az alapfogalmakkal SEM(manga = képregény, nem pedig könyv).
Na gondoltam hogy ez sül ki belőle... Annyira gyerekes ez komolyan valakit az alapján beazonosítani hogy mit szeret. Ez kb olyan kaliberű kérdés mint "Nektek bejön az a fiú aki szereti a rántott húst?" Nem tök mindegy mit szeret? És akkor mi van ha elmegy anime találkozóra (mellesleg animeconnak hívják) és esetleg beöltözik? Ott olyan emberekkel találkozik akik nem szólják le a másikat pusztán az érdeklődése miatt. Amúgy meg ez a beöltözősdi ugyanolyan mint a farsang. És nagyon szórakoztató mikor többszáz ember be van öltözve. Mindenki közvetlen és kedves :) És ezek az emberek összetartanak mert a legtöbb kommersz f*asz csak ba*sztatni tudja őket emiatt. Egyáltalán nem gyerekes dolog ezt csak azok mondják akik nem értenek hozzá :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!