Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejhetném el? Vagy egyátalán elfelejtsem?
Nyáron randizgattam életem Szerelmével. Háromszor találkoztunk, de tudom, hogy Ő kell nekem. Ő rá vártam 20 éven keresztül. De sajnos nem működött a dolog, mert távolság van köztünk, és ő nem tudta így vállalni a dolgot. Azóta is rendszeresen beszélgetünk, sőt találkoztunk is más okból kifolyólag. Egyszer ő tett egy lépést,hogy milyen jó lenne, ha együtt lennénk, de sajnálja és lássam be, hogy a távolság miatt tényleg nem lehetne egy normális kapcsolatot fenntartani. Én ilyenkor mindig helyeslek, pedig én tudom, hogy sikerülne. Én bármit megtennék, hogy összejöjjünk. Annyira kedves, figyelmes, törődő, okos és így tovább. Szeptembertől éppen ott tanulok tovább, ahol ő lakik. Célozgatott rá, hogyha addig nem lesz senkim, akkor összejöhetnénk. De mi van, ha Ő talál valakit maga mellé? Nyáron már a távolság sem lenne gond, én ráérek, én utaznék, csak vele lehessek. Mit csináljak? Azt hittem, hogy majd elmúlik ez az érzés, de már 8 hónapja mardos. Próbálkoztam összejönni mással, hátha akkor elfelejtem, de nem ment. Tudom, hogy Isten Őt teremtette nekem. De Ő miért nem látja be? Miért taszított el kétszer is, azzal az indokkal, hogy Ő nem tud vállalni egy távkapcsolatot. És azt mondta nem azért, mert nem tudna hűséges lenni (azóta mióta jártunk, nem is randizott senkivel), de tudja, hogyha belémszeret, akkor állandóan hiányozni fogok neki, és nem bírja ki, hogy csak két hetente lásson, és így egyszerűbb neki, mert még nem lobbant lángra az a szerelem.
Ti várnátok az én helyemben szeptemberig? Vagy felejtsem el?
Távolságra a bátyámat és a kedvesét tudnám felhozni.Budapesten lakik a hölgy a bátyám pedig Vámosszabadin.1,5 éve boldog pár,minden hétvégén együtt vannak.Lassan már az összeköltözésről beszélünk,és édesanyámmal egyet értünk benne,hogy ebből valószínűleg házasság lesz.Igaz a kapcsolat előtt ők is vaciláltak néhány hónapot,hogy menni fog-e az úgy.
Tehát mindent lehet,csak akarni kell.
Kicsit olyan ez, mint a B terv, ha nem lesz A akkor majd Te is megteszed neki. Szerintem probalj masra osszpontositani, mert valaki aki azt hiszi, hogy az elete ertelme vagy nem a kifogasokat, hanem a megoldasokat keresne.
Minden esetre minden jot Neked
Szerintem ne felejtsd el, de ne annyira éld bele magad. Magasról lehet nagyot puffanni. Tartsd vele a kapcsolatot! Mindenhogy! Van rá esély, hogy ha nincs senkije, akkor a nyár meghozza amit keresel.
Azért utasított el egy távkapcsolatot, mert tudja ez mivel jár és én is tudom... én sem mennék már bele, voltam kétszer is ilyenben.
25/f
Egyet értek az előttem szólóval. A távkapcsolatban többször rossz mint, jó. Mindig csak vágyakozni utána...
Az azért szerintem neked is világos, hogy a srác nem nagyon tesz semmit azért, hogy ti együtt legyetek, Te meg feladnál mindent érte? Fülig belezugtál! Vigyázz magadra és a lelkedre! Ne hagyd, hogy ő diktáljon, mégis csak Te vagy a Nő!
Köszönöm a válaszokat!
Próbáltam összejönni mással is. De nem sikerült. Nem tudtam szeretni. Állandóan Ő járt az eszemben.
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!