Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jövője egy olyan kapcsolatnak, ahol a pasi lenézi a lányt, mert az ő "emberi értékrendjében" hátul foglal helyett?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:31
Nem értem mire gondolsz.. kivel volt együtt?? Azzal aki kiállt magáért?
Én ez vagyok. Ilyen vagyok. Ilyennek neveltek/nevelnek. Így élek napról napra, mert ha a vásárlás, a magammal való foglalatoskodás nem lenne SEMMIM (semmi örömöm) nem maradna. Tanulmányilag én elégedett vagyok önmagammal (jövőre egyetemre megyek, támogatott szakra), de nem vagyok kitűnő tanuló.
Hihetetlenek egyes nők. Nem egy ilyen nővel találkoztam.Olyan szépen sorolja a hibáit, defektjeit mintha büszke lenne rájuk és kijelenti nagy öntelten, hogy "Én ez vagyok, vagy elfogadsz vagy mész dolgodra".
Én még egy srácot se hallottam, hogy kijelentse magáról hogy én lusta vagyok, büdös...stb. mert az olyan maradhat is egyedül élete végéig.Te is ezt érdemled, ha igy kijelented a defektjeidet amiről tehetsz(nem amivel születtél és nem tehetsz róla) és elvárod, hogy elfogadjanak.Nem vagy semmi az biztos.Ilyen hozzáálással használjanak ki a tested miatt egy életen keresztül, és kezd megutálni a férfiakat és hibáztasd a világot az elk*rt életed miatt.Gratula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!