Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az a csaj aki lemondott nekem, nincs rá esély hogy 2-3 hónap múlva jelentkezik hogy hoppá meggondoltam magam járok veled, pláné most amikor már kapcsolatban van, és még arra sem válaszol, hogy mi újság? Hogy vagy? Ha írok neki.

Figyelt kérdés
2 évet hajtottam ezután a lány után,aki elutasított,írta hogy maradjon a barátság,barátként tekint rám.Viszont megismertem egy másik csajt,aki meg akar tőlem valamit és szívesen összejönne velem,bevallom én sem lennék ellenére ennek,hisz kedvelem a csajt nagyon és én is járnák vele..Hülyeség lenne ő miatta elszalasztani ezt a másik lányt, aki bizonyította is hogy fontos vagyok neki valóban.
2011. máj. 13. 10:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ő irta hogy több vagyok neki mint barát..de ahogy irod,megszakadt ez ahogy látom
2011. máj. 13. 10:56
 12/16 A kérdező kommentje:
vagyis,azota amiota akartam tőle valamit,már nem keresi társaságom,de megértem,hisz van valaki akibe szerelmes.
2011. máj. 13. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem éri meg várni. Nem is jó és felesleges is. Lépj tovább.
2011. máj. 13. 11:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha egy lány elutasít, azt azért teszi, mert rondának tart. Szal hacsak nem változott radikálisan a külsőd azóta, nem érdemes újra próbálkoznod.
2011. máj. 13. 11:34
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi,értem.szóval ha elutasitott,akkor nem fog 2-3 hónap mulva jelezni hogy,bocsi mégis járnák veled..ha itt ez a lány akivel összejöhetnék és bejön nekem is,akkor válasszam őt,nem éri meg várni erre a lányra aki elutasitott.
2011. máj. 13. 12:59
 16/16 anonim válasza:
100%
Lány vagyok, de ha nekem egy fiú írná 2-3 hónap múlva hogy "bocsi mégis járnék veledű" én megmondanám neki hogy most már nem akarok vele járni, mit gondol ez.. Majd még futok is utána? Persze
2011. júl. 19. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!